Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
a to, ze vzdy tak divne odpoveda a schvalne ostava tajomny, je len fake, robi sa zaujimavy, sam sebe nieco musi dokazovat
kasli na neho, je to chudak
Laurina, pochopit psychopata moze len iny psychopat :-DD, ktory ma take iste zmyslanie.
Ja ho nepoznam, ale mam citak, ze ho to bavi, je to pre neho hra. Je to chore, jasne...Vies, takito ludia sa radi hraju s citlivymi, emocionalnymi ludmi, zvlast ak este vedia, ze su na nich namotani. Ich to bavi, je to pre nich vysloveny 'kick'.
Kedze si bola v tomto smere pre neho poddajna, dostal sa k tebe blizsie a tak sa hra...
Byt tebou okamzite uplne skoncim kontakt, definitivne.
Nech si hlada inu obet, debil.
Laurina, pamätas sa na cloveka, s ktorym som bola v kontakte ja a bol chory (vies koho myslim), odkedy nie som s tymto clovekom v kontakte, sa mi zije podstatne lahsie...fakt.
Chran sa pred takymito individuami.
Laurina, clovek, ktory toto robi nikdy neprizna, ze to, co robi je chore. Najskor povie o tebe, ze chora si ty...
kasli na to, vsak nemusis byt s nim v kontakte, nie je tvoj kolega, nevidis ho kazdy den v praci, takze je to lahke ukoncit to
Laurina, tusila som to, no podla toho co pises, daj od neho ruky prec.