Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch, ja som sice tridsiatnicka, ale total stara skola, slusna, dobre vychovana, pruderna, introvertna, total sucharina :-DD, nepijem alkohol, nepozivam drogy, nepozivam nikotin ani travu ani nic podobne
cize uplna nuda :-DDDDDDDD
lost
ak maš rad BEBE keksy tak jeden jednoduchy recept ti dam/kde nemusiš puding miešatˇ z maslom/
Rozlož BEBE/kakaove/ na plech a uvareny puding/vanilkovy/ nalej na keksy. Na puding poukladaj ďalšie BEBE/alebo nechaj vychladitˇ puding a na neho este daj slahacku/je to už len na tebe,čo ti chuti a čo maš rad/
na dozor som tu ja. Nezodpovedni tridsiatnici by tu mohli narobit len vychovne problemy.
jasne, ved ide o BEBE, ide o zivot :D
uz som aj zabudol ako chuti :P
len musim niekde splasit mixer.. a mozem ist :D maslo sa uz prisposobuje izbovej teplote :)
aby som moholranajkovat BEBE :)
prave som dojedol veceru, tak mam energiu :D musim vyuzit kym sa da :P
system, sice ja nepijem na pivo, ale mozme ist na dzus :D ale asi sa ti nechce cestovat 400km ci kolko :D
to tu budem skor asi fungovat ako dozor, ze? nad deckami tu...:-PPP
:D :))))) to bolo mile
System, som zena a patrim do vekovej skupiny 31-35 :-DDD, takze asi uz pristara, co? :-DDDDDD
caves Maoam ides na pivo ? skoda ze ne, ja utekam pa :D (inac v akom si veku ? patris do nasej skupiny ? 21-25 r ? ) :P ak nie tak daj znamienko < alebo > :D pa
niekto bude mat veru dlhy vecer :)