Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch, ak vypukne vojna, nech ma potom rychlo niekto zastreli, aby som bola na mieste mrtva a mala sväty pokoj
fakt nemam chut zazivat nasilie a podobne
Maoam, aj cholesterol bude mat OK. Pamatam si jedneho mladeho muza, jedol ciste maslo(!!!), pretoze mal nan chut...cholesterol celkovy 1,98, co ti budem hovorit...
Maoam, v pripade vojny dufam, ze budem medzi prvymi mrtvymi.
jj, to ma tiez vie nastvat, takato drzost
ved som si chcela vytvorit tu zasobu, ale rozdiel 30 centov na cenovke a v reali v moj neprospech ma nastval..
tpch to hej...mladi chlapci pojedia vsetko a nic, su chuducki, tenucki, zdravi..
ale tak 500g masla..uf, cholesterol v prdeli
ale ja celkovo inklinujem k robeniu zasob, mam podvedomy strach z vypuknutia vojny
Maoam, ved preto ho varujem, ale zase traviace sustavy a metabolizmus mladych muzov ma v odolnosti vzdy znova a znova prekvapuju. Vydrzia takmer vsetko.
baby, bebe punding s piskotami? a kuskami bananov?? mmhhhhhhhhhmmmm.. robite mi chute, slina mi tecie..
tpch, ja mam vzdy zasoby bebe-pudingu :-DDD, presne ako aj marcipan, vezmi si priklad z Maoam! :-DDD