Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

JASNE vsak sa musime zoznamit:-)Stale ho pozorujem...a rano ked som ho zapla tak zacal AKOZE zamrzat po celej ploche lebo ukazoval -14:-)))Az zamrzol cely a s prstom som ho musela akoze utriet:-)))

Stoji cca 250€

Laurina22

Juuuu milujem svoj novy mobil,dokonca mam aplikaciu kde mi pocita pocet menstruacnych dni,ovulaciu,dokonca mi moj novy kamos pipne kedy si mam ist kupit nove hygienicke tampony lebo sa to blizi:-)))

On je lepsi nez chlap!

Rano mi pipne ze Good morning alebo Have a nice day:-)))

Je uuuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyyyyyy

Maoam

moja kamoska ma 34r., bude mat 35 v septembri (nie som to ja!), ma skoro dvojrocnu dcerku, je povodne zdravotna sestra a rozmysla, ze by sla studovat na VS, co myslite, oplati sa jej to v tomto veku v BA? je lepsie externe pre nu? dnes rano sa ma to pytala v maili, no ja neviem co jej odpovedat, kedze tam nezijem a neviem ako to tam u vas funguje :-PP

Maoam

Laurina, no neprehanaj zasa :-)) este sa budem pyrit! :-DDD tak skrata nie som, ale ze by krasna? :-DD :-PP

ludiaaaaaa, ja som mala uplne sprostu noc, zadrichmala som sice o 23h ALE zobudila som sa okolo 2h a nemohla som zaspat do 6h rana! hrozne....som unavena teraz a mam tachykardiu, taka som cela nabudena, to nie je dobre, poznam tieto stavy ach!

Laurina, ako novy mobil? uz ste sa skamaratili? :-P