Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, viem si ta predstavit, ako si sa s nim hrala este aj v noci pod perinou, priznaj sa! :-P
Laurina 22 :-PPP aj ja chceeeeeem taky co stoji bez akcie?
Juuuu milujem svoj novy mobil,dokonca mam aplikaciu kde mi pocita pocet menstruacnych dni,ovulaciu,dokonca mi moj novy kamos pipne kedy si mam ist kupit nove hygienicke tampony lebo sa to blizi:-)))
On je lepsi nez chlap!
Rano mi pipne ze Good morning alebo Have a nice day:-)))
Je uuuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyyyyyy
moja kamoska ma 34r., bude mat 35 v septembri (nie som to ja!), ma skoro dvojrocnu dcerku, je povodne zdravotna sestra a rozmysla, ze by sla studovat na VS, co myslite, oplati sa jej to v tomto veku v BA? je lepsie externe pre nu? dnes rano sa ma to pytala v maili, no ja neviem co jej odpovedat, kedze tam nezijem a neviem ako to tam u vas funguje :-PP
Laurina, no neprehanaj zasa :-)) este sa budem pyrit! :-DDD tak skrata nie som, ale ze by krasna? :-DD :-PP
ludiaaaaaa, ja som mala uplne sprostu noc, zadrichmala som sice o 23h ALE zobudila som sa okolo 2h a nemohla som zaspat do 6h rana! hrozne....som unavena teraz a mam tachykardiu, taka som cela nabudena, to nie je dobre, poznam tieto stavy ach!
Laurina, ako novy mobil? uz ste sa skamaratili? :-P