Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

JA neohovaram sikovnejsich lebo JA som omnoho viac sikovnejsia ako dotycna osoba

Sama pred sebou by som sa hanbila pozriet do zrkadla keby som hovorila ze moje dieta je chore a pritom JA mam lenivu rit

Laurina22

George vies.Ked ta niekto SUSTAVNE klame do oci a ty za neho robis JEHO pracu a nedostanes za to ani cent tak si predstav,ze to riesim

Na tomto svete som sama za seba a nikto si zo mna nebude robit debila

A to,ze ty si sa predbiehal vo vyhovorkach,gratulujem ale takto sa vies kam dostanes v zivote

george303

Treba si zviknut nato ze zivot je nespravodlivy :D A treba to vediet vyuzit a nie potom ohovarat sikovnejsich :D

tpch

george, kedze musela robit pracu za nu, preco by to neriesila? Pritom peniaze navyse nedostane, pridu na ucet milej kolegyne.

Laurina22

A uz ju aj mam

Ani to netrvalo dlho...

Ved studujem zdravotnictvo,90% spoluziakov mi robi v nemocniciach po okoli...

Naivna je ze az

Alebo trufala?

george303

Moc riesis druhych ...
To fakt nemas nic ine napraci iba takto poveceroch premyslat nad klamstvami kolegini ...
Ked som ja pracoval tak sme sa predbiehali vtom kto da lepsie klamstvo ako obist pracu :D

lost

preco nie george?

ja tiez nenavidim ludi, co skurvene kurvia klamstva do oci, cloveku ktory im veri... :)

slusnejsie to uz napisat nemozem

ale raz chybu spravia, osobne to robim tak, ze nedam poznat, ze som tu chybu zachytil a potom ich ja skur..kure... podrazim na oplatku..