Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
"No laurina neviem v okoli nepoznam nikoho kto by dokazal zarobit peniaze poctivou a zodpovednou pracou ale hovori sa ze su aj taky ..."
Toto si pisal o mojej kolegyni?Negujes sam seba.Citaj po sebe.
Ja z nej klamara nerobim.Pisem,aky mam ja subjektivny pocit.Dala som si to overit,a pozri sa.Mam pravdu.
Ja sa staram o seba.Avsak ver mi.Pokial by si ty mal pracovat nadcasy na ukor svojho volneho casu za niekoho,kto si doma vyvaluje sunky a berie totozny plat ako ty,velmi by si si to staranie o seba rozmyslel.
george, nebud smiesny...
Donej ukrizujte ju :DDD Strasne lahko sa nechate zmanipulovat bez toho aby ste poznali vsetky skutocnosti+nazor druhej strany :DD
Laurina okrem toho, reci typu dieta + astma + zachvaty+dusenie = sposobuju sucit...takze asi si mysli, ze by ani nikoho nenapadlo zamysliet sa nad tym, ci to, co hovori, je pravda
Maoam, ona je tak presvedcena o svojej presvedcivosti, ze ju ani nenapadne, ze to niekoho napadne preverovat :-DD
Laurina
Ale ja netvrdim ze nieje praca a ze treba kradnut :D
Ja som tym iba chcel povedat ze kazdy sa ma starat sam oseba , a nie ty tu riesis to ze nejaka tvoja kolegina ma mozno naozaj vazne chore dieta a ty tu snej robis klamarku a co je horise nie iba tu ale zrejme aj pred vsetkymi kolegami ...
A ja sa iba tak zapajam do debaty a snazim sa vzit aj do druhej strany a nie iba dotoho co pocujem respektive citam ....
moze byt
alebo ze by bola tak presvedcena o tom, ze jej to kazdy zerie???
lost, skor si myslim, ze tam ziadne zeny ani nie su pritomne ;-)
Laurina, ale kedze pracujete v zdravotnej poistovni, tak ona musi vediet, ze nie je nic lahsie, ako zistit taketo skutocnosti...