Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, jeden z moznych dovodov, preco si dotycna mysli, ze ta oblbne, je to, ze ona decko ma a ty nie. Totiz neviem, z akeho dovodu, ale vsetky matere su presvedcene, ze bezdetna zena nevie, o com je zivot a dieta a ze ted uveri kazdej verzii ohladne decka, ktoru poskytne. Fakt obmedzeny pristup, ale mimoriadne rozsireny.
wow
Tpch :D
Ano ano ono sa to vlecie uz dlksiu dobu :D
Chyby robim pernamentne takze to si nevismajte :D
No laurina neviem v okoli nepoznam nikoho kto by dokazal zarobit peniaze poctivou a zodpovednou pracou ale hovori sa ze su aj taky .... No neviem moc tomu neverim :D
Laurina tak co si zistila?
george303
nehnevaj sa chlape :)
ale toto
"sme sa predbiehali vtom kto da lepsie klamstvo ako obist pracu :D"
je dovod preco
skor ci neskor prides o strechu nad hlavou a budes "hater" ktoremu krivdi cely svet..
a to iste adresujem vsetkym kolegom ...
ale nevadi, AJ VDAKA VAM je prezitie na tomto svete take jednoduche ;)
ja som mala ako naschval dost casto 'stastie' na lenive kolegyne, ktore boli majsterkami vo vymysloch a klamstvach, jedna snad 5 rokov vkuse vzdy sla na PN pred dovolenkou alebo po nej a pocas nej tiez a tak jej boli dovolenkove dni vzdy pripisane k dobru, kedze bola PN,v reale jej nebolo nic a veselo sa s frajerom tulala po restikach, dovolenkach...