Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
nie, ani za boha nechce prezradit, co tam ma, iba sa uskrna
no hadam sa mu tam nevlamem...
:D
ako sa inak mas? bez teba je tu velmi otupno :-/, ale vratila sa medzi nas BLONDULA wheeeeej :D
Oh, nein! nekamaratim sa s cudzimi jazykmi:-D A co ujo tpch? Ved by bezo mna zahynul od zialu!
Ozaj, uz si zistila, co ma v tej zasuvke oznacenej tpch? Vsak mu povedz, ze to ti poradila tpch ten Topiramat a ze preto to chces vediet, ze to je zivotne dolezite:-D
tpch, veru! sa ma aj pytal, ze 'ktory sikovny neurolog ti to poradil, haaa????' a este aj poznamenal ze je to podstatne lacnejsia terapia, tak len hlavou krutil, podla mna to teraz bude sam ponukat pacientom :DDD
no, SI DOBRA!!! Tpch, nechces ist robit lekarku do zahranicia? podla mna by si sa velmi dobre uchytila
Maoam, super:-D Heh, tromfla som neurologa v Nemecku :-DDD
No sama som bola prekvapená :) Lekár má dobré referencie, čo som si našla na nete a aj v čakárni si ho veľmi pochvaľovali. Moja podmienka bola, nech je to muž. Viac im dôverujem, lepšie s nimi vychádzam, možno, že to mám aj deformáciu zo školy :)
Tpch: ak sem este obcas chodis a mozes to tu citat, chcem ti podat prvy report ohladne topiramatu, migreny su uz zriedkavejsie, takze to ucinkuje, DAKUJEM este raz za tip. Ale zerem stale rovnako ;DD, teda na vahu ta davka nema ziadny vplyv, ale to mi nevadi.
Dolezite bolo, aby som nemala migrenu skoro kazdy den, ako dovtedy.
Takze este raz DAKUJEM za pomoc.
wow, tak to slo mega rychlo!!!!
:-)
Zajtra ráno ma čaká prvé sedenie. Teším sa, že som dostala taký skorý termín. Trochu sa bojím, ako to zvládnem, myslite na mňa :)
Blondula, ludia niekedy nahovoria veci, ktore nie su pravdou, najradsej mam takych, co 'z pocutia cez tretiu osobu zaculi nejake sumy' a pridali k tomu svojnu aktivnu bujnu fantaziu a je z toho hned nieco taketo :DD
jasne, ze zeny zo SVK robia v zahranici aj toto, ale su aj mnohe take, ktore sa zivia normalnou slusnou pracou, mnohe studuju a robia serioznu pracu medzi domacimi na rovnakej urovni, ale to samozrejme nikto z tych v dedine neuveri :DDDD