Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

whee_ee

Jejda, tak to sa mám na čo tešiť :D Nesmiem alkohol, čo mi ani nevadí, o weed sme si tiež pokecali, povedal, že to mám trochu obmedziť, ale na druhej strane vraj nemusím úplne, keďže mi to pomáha na bolesti ... Bol veľmi príjemný, nemala som pred ním problém hovoriť, vyžaroval z neho taký pokoj, vravím, v prvej chvíli som sa uvoľnila a plakala, potom sme sa na tom aj trochu posmiali :)

whee_ee

Ja by som tie psychoterapie rada absolvovala, lekár to predsalen vníma inak, ako bežný človek ... Pretože mne sa zdá, že napríklad priateľ tie moje stavy podceňoval, aj keď nie zámerne a ja ho aj chápem, pretože ťažko to pochopí ten, kto to nezažil ... Vždy mi vravel, že sa mám usmievať, nebyť smutná, ísť si za cieľmi a myslel to dobre, ale ja som mu nedokázala vysvetliť, že aj keď toto všetko úprimne chcem, tak to proste nedokážem, a nemá to nič spoločné s lenivosťou ... Ale stojí pri mne, a to je pre mňa dôležité :) A aj Tvoja podpora, Maoamka, mi pomohla, naozaj ďakujem :)

Maoam

wheee, este nieco, psychiater ta dufam upozornil na to, ze prve dva-tri tyzdne sa ti mozu symptomy zhorsit, ked zacnes brat to AD, len aby si sa nezlakla, ono to potom pominie, takze ked to zacnes brat a budes dva tyzdne v divnych stavoch, je to tym, kym si telo navykne

Maoam

wheee, mnohe symptomy BAP mozes mat aj pri inych poruchach, dobre, ze si tam sla, prvy a najdolezitejsi krok mas uz za sebou, na sedenia urcite chod, pomoze ti to stabilizovat ta a vyrozpravas sa, o veciach, o kt. nemozes alebo nechces hovorit s okolim, je to neutralna osoba, ktora ta nebude odsudzovat a bude vediet ti podat objektivny pohlad na vela veci, v ktorych sa ty stracas, lebo si v tom az po usi

super, ze si tam hned sla, chvalim ta! :-) uz moze byt len lepsie

whee_ee

A diagnóza je sociálna fóbia, depresie a postraumatologický stav ... Nie maniodepresia ... Ale pochválil ma, že som bola odvážna a prišla :) Ale taká som labilná, že len som tam prišla, potriasli sme si rukou a už som revala ...