Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
miska, mozno keby si si zalozila temu, dostala by si viac odpovedi
bingham, no asi preto, ze nie si registrovany, ked sa zaregistrujes, tak budes moct normalne prispievat
bingham, ale dnes som si na teba normalne spomenula, bola som v situacii, ze uz len 'drzte mne, drzte mne, jinak se neovladnu!', boh*a, ja sa niekedy muzom vobec nedivim, ze su k zenam take svine, lebo mnohe zeny su take vychcanky, az strach
ach, nastvata som :-//
ja by som to fackala
som chcel nieco napisat daniele ale mate uzavretu temu...preco ??? :))
hej, co je?
maoam si tu ??? :)
Miska, neboj moja, len co sa s nim rozide, alebo bude mat s nim nejaky problem, hned si na teba spomenie a zrazu budes zasa 'her best friend'...take su zeny
teraz ani nevie, ze jestvujes, lebo ta nepotrebuje
Ahojte :) viem, že to čo tu budem písať je úplne od témy. Ale ja si už neviem rady. Mám 15 rokov, ale aj tak vás prosím o radu .Moja kamoška si pred pár mesiacmi našla frajera. Zo začiatku to bolo v pohode. Priala som jej to a ešte doteraz je to tak. No posledné týždne má čas len pre neho . Som zúfala . Je to moja najlepšia kamarátka. Vídíme sa v škole aj vonku . Ale ak ideme v piatok večer von tak je to všetko na nič. Stále ju on zavolá skôr a na mňa si vôbec nenájde čas. Mám pocit akoby jej vadilo ak ju zavolám von. no neviem. Bojím sa jej to povedať pretože čo ak si bude myslieť , že mi to prekáža a chcem aby sa s ním rozišla. No to vôbec nie je pravda. Prosím poraďte mi :) Budem veľmi rada .
urcite mu to pomoze
A rozmýšľam, že si budem písať kvázi taký denník, ako sa kedy cítim, myslíte, že by to pomohlo lekárovi?