Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

System: :-DD, no jasne, mam asi o 10 rokov viac ako deticky tu, no ale spolu s tpch sme sem aj celkom dobre zapadli, ze tpch?

fotka...eeeeeeeehm :-PPP, no Laurina ma uz videla na fotke, tak sa opytaj Lauriny :-DDD, ale hoci som uz 'stara', tak vyzeram asi o 5r mladsie :-DDD, len moje klby maju bohuzial svoj skutocny vek...to uz nezahram :-DDD

M_

Jasne že možes LOST.
To čo ja som ti pisala by malo vyzerat ako kremeš klasicky/len nedavaš listkove cesto ale BEBEkeksy/
Je to len na tvojej fantazii.Ked daš menej pudingu a budeš prekladatˇ pudingom nič sa nestane.Po odstati nakrajaj na kocky a polej cokoladou .Alebo najprv polej cokoladou a tak nakrajaj/
Hlavne puding musi bytˇ vareny presne podla navodu aby stuhol a nerozlieval sa po vychladnuti/ja osobne použivam VANILKOVY zn.TESCO/

lost

heh no uprimne, niekedy si myslim ze je lepsie nic nevediet :D a proste to prijat ako fakt :D
sice neviem ci je to riesnie (nie ze by to moje myslenie bolo risenie, skor len oddialenie neriesenia :D )

ale tak, ak to clovek nevnima ako ja (paranoja, boj proti vsetkemu na svete :D)

tak ma apson pokoj a klud :)

sladka nevedomosti :)

a nejak nam zvysok populacie tu na fore islo spat :) resp mozno isli na party niekam :D ked je piatok

tak ja asi idem spat tiez, tazky vikend, tazke upratovanie :D

tak gn :)

tinkuska

ake bebe? co si si robil puding? :D
ides so psom? ja mam dve morčatá, este ze nemusim ist s nimi von, tusim aj ony teraz spia :D
ja tie tvoje prispevky citam, ale poviem pravdu, ze mne to moc nehovori, nevyznam sa v tom, co je chyba, lebo kazdy clovek by mal vediet co sa deje s jeho peniazmi a ako ma s nimi manipulovat..vidis, dalsi stres, ktory mi dnes v noci nedovoli zaspať. Neovladam techniku hospodarenia s financiami, neviem sa v tom orientovať.. ach jaj, co bude dalsie? :)

lost

BEBE nic, ale tesi ma, ze vonku je az -10C (slovicko az v dobrom zmysle)

cize az 263.15 kelvin a nie o 5 menej :) (5C = 5K)

lebo teraz pojdem LEN do teplotneho rozdielu 30celzia :D

ale na kratky rukav si teda uz netrufam :D

lost

heh, no vidis :D zaujimava kombinacia extremov :) ja este overim BEBE ci sa podarilo a asi musim ist na polnocnu prechadzku...

a co ty tak neskoro hore? :)

lost

a kam zmzli vsetci :D

inac to sa vam chce citat co pisem? :D

ked na to takto pozeram, to su ine blaboly textu :D nech z toho niekto vida knihu :D a dam mu polovicu zisku :P

lost

ano asi tak, je jdno aku banku, ale neodporucal by som platit 5-4-3 eura mesacne , lebo to je 60-48-36eur ROCNE a to su napr 1 topanky :))

ja som to mal na haku, ked som bol u istej banky, a takto som platil cca 100-200eur rocne na poplatkoch (extremne case male nakupovanie na ebay a dealextreme.com super obchod btw :) posta zadarmo aj na $1 vecicku) ... a potom som si povedal DOST.. uz ani 1 cent navyse na poplatkoch, koncim s krmenim, je cas krmit mna :D a tak si "zarabam" na zuno 2% :) kedze nikdy neviem, kedy budem potrebovat "tazke uspory" :D haha