Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

lost, to sa aj mne stava, ked mam v hlave privela veci naraz, ja proste nie som velmi multi-tasking, aj ked som zena, niekedy (dost casto) si pripadam vlastne tak, ako keby som mala skor muzsky mozog, ako zensky (aspon zpolovice) :-DDD

dokazem sa sustredit na jednu vec naraz

Maoam

lost, to je v pohode, ja sa nenahnevam, kludne si zo mna utahuj :-DDD
ale to bol fakt hrozny pocit, ze aaaaaa niekto mi hackol ucet :-PP

no a to bolo asi moje druhe Ja, ktore hodku pred tym stalo pri automate, ibaze to zabudlo povedat tomu druhemu Ja :-DDD

lost

Maoam, mne sa vcera stalo, ze hodim do pracky nieco, vyperiem, a vyberiem ze to hodim na susicku, ale neviem to tak schmatnut naraz, tak 1-2 veci tam zostanu..
Potom ked sa vecer rozhodnem ist do kupelne, pozeram ze .hmm co sa to plazi z pracky.. ahaaa ja som to tma zabudol :D

Fakt najhorsie je, ked zabudem ze nieco varim :P :)))

O tomto by som vedel napisat knihu, tak casto v poslednom case zabudam co vlastne robim :D a potom / pritom je to taka uplna banalita, ako "hladam servitku, nemam nikde sakra, aha v ruke ju mam" style zabudanie :D

Co uz .. uz starnem :D

lost

hehe, to aj mne sa stava obcas :D

ten nechutny pocit, ze "niekto mi asi hackol ucet" poznam :D
a potom musim pozriet do historie platieb, ze naozaj som to odoslal :D

ale to bolo viac ako 1 hodina :) tak neviem neviem, ale tak snad to nie je na psychiatra :P

to je asi s tym vyssim vekom? :D haha, clovek starne a zabuda :P ale nie len provokujem :P

Maoam

inak ludia, ja si asi vybavim termin u psychiatra, viete co sa mi dnes stalo?

tak bola som na nakupe, predtym som bola vybrat cash z automatu (nerada platim kartou, mam lepsiu kontrolu nad svojimi vystrelkami a vydavkami :-DD) no a pridem domov a chcela som este robit online-banking a s hrozou hladim, ze tam chyba nejaka vyssia suma az ma pot oblial, kto mi to ukradol prachy :-DDD a potom hladim druhykrat a zistim, ze to su prachy, ktore som hodku pred tym sama vybrala z automatu...

co robit s takou osobou ako som ja? :-PPP

Maoam

Lost: jasne, ze to jestvuje :-DDD, ja som to tiez obcas mavala, ale sama seba som potom v praxi presvedcila, ze ked zodvihnem rit a urobim si fajne jedlo, tak mam z toho koniec-koncov viac, ako ked si z lenivosti len nieco narychlo zoberiem a nist z toho...takze pekne ked nemam chut nic robit, tak si aspon urobim studenu mini-misu, syr, natierka, zeleninka, vajicko, posekana pazitka navrch, chlebik :-DD a pekne sa k tomu usadim :-DD a vyjedam :-DD

lost

no hej :D

nechcelo sa mi robit si ranajky vobec.. hm, i ked teraz by som si ich uz asi mal dat :D len sa mi nechce......

existuje lenivost az taka, ze clovek je lenivy si urobit JEDLO ??? :D

M_

lost hlavne že sa podarilo a skor to bude že si jedol studene z chladničky.CHladne veci sa nemaju jestˇ hned z rana/ale nechcem ta poučovatˇ/
Druhy krat si to daj ked bude mat pokojovu teplotu.

lost

no mne sa podarilo BEBE konecne :D

aj by som poslal tpch a M_ za rady kusok z neho, ale je mi luto, zjedol som to :D

tak posielam kvety :)

.. ale inac nejak som si od toho bebe odvykol :) netusim ci je to tym, ze to bolo nalačno, alebo to bolo prilis studene priamo z chladnicky, alebo ta masa cukru+masla je samovrazda :D co uz, ziadny vitazny pocit, chyba tam to nadsenie z BEBE ...