Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále nafúknuté brucho

Príspevok v téme: Neustále nafúknuté brucho
xenia 8887

zdravim vas. mam taky problem ze mam neustale nafuknute brucho cely den. vyzeram ako tehotna. fakt uz mi milion ludi povedalo ze ci som tehotna a potom ked sa dozvedia ze niesom tak sa cuduju co mam take brucho...
problem je v tom ze nejem ani vela praveze jem 3x denne. rano sa snazim jest musli cize vlaknina tam je jem aj ovocie pocas dna a na obed jedavam bezne veci (ziadne fast foody a pod) nezjem vela no brucho mam take akoby som zjedla za vagon. ked len pijem tak to iste. vypijem deci vody a hned brucho... nechapem to. uzivam aj probiotika a nepomahaju. neviete co to je? dakujem mam 23

Súvisiaci obsah

takisto

Stale radite vseobecne a prilis odborne. Tento problem ma x ludi takisto ako ja,lenze chodim tu uz roky, mam preluskanych milionpatsto tem, presranych neviem kolko hodin pri pc a nakupenych neviem kolko produktov. Zbytocne samozrejme. Keby ste raz napisali konecne pre normalnych smrtelnych laikov, co konkretne a ako uzivat, tak by ste pomohli vela ludom a neopakovali by sa tu donekonecna tie iste temy..

Mia_11

RNG ale ako sa da zistit ci mi chybaju kyseliny, enzymi,mikrovlakna alebo probiotika v crevach? Musim si to dat zistit u doktora alebo aj nejako doma?

RNG

Nuz zialbohu ludia, ktorym ich lekari nevedia pomoct su nuteni obracat sa na ine zdroje informacii. Najma je dolezite sledovat roznych uspesnych lekarov, co liecia inac ako druhi, najma neskodnymi doplnkami, lebo tito sa zriedka dostanu na televiziu alebo do novin a magazinov, totiz lekarsky monopol ich neustale potlaca.
Ja si predplacam periodika 8 takychto, ktori maju aj hromady dalsich spolupracovnikov a znacny uspech v lieceni problemov, kde ini lekari zlyhaju.

silviasc

ahojte.... chcem sa opýtať, či ste náhodou neboli očkované proti rakovine krčka maternice. lebo ja som bola, a problémy začali približne vtedy... vyzerám úplne ako tehotná... už držím aj diétu, nejem nič mliečne a ani žiadnu múku... jem len dusenú zeleninu a suché zemiaky... a nepomáha ... nepomáhajú ani probiotiká...

tinkabella

Ja som mala tiez neustale nafuknute brucho a potom mi lekarka zistila alergiu na niektore potraviny + histaminova intolerancia a tak drzim dietu. Pokial ju neporusujem, citim sa oooovela lepsie :) len niekedy si proste dam aj to, co by som nemala...

nafuknutebru

Nic normalne som sa tu nedozvedela, len ze mam cvicit :D

PS : ten kto tu skopiroval ten dlhy text(vid vyssie ), dal si zbytocnu namahu... :D komu by sa chcelo citat tie litanie ..

RADA PRE VSETKYCH CO SA CHCU NIECO DOZVEDIET ... NECITAT BLUDY NA NETE, RADSEJ CHODTE K LEKAROVI !!!!

jogo78

Je potrebne vediet aku mam krvnu skupinu a cez internet sa da zistit co mozem jest a co nie.v Doktori chorobu liecia,ale nezistuju pricinu co tu chorobu sposobuje.Moj kolega vdaka vysetreniu-BIOREZONANCIA zisti co Vam sposobuje tieto problemi.Zisti,ktore organy mate napadnute pliesnami,bakteriami a ako som uz spomenul dolezite je aku mate krvnu skupinu a cim sa stravujete a co pijete.Ja osobne som epileptik,ale vdaka nemu uz zachvaty nemam.Zistil mi co mi sposobuje epilepticke zachvaty,pricinu mi vdaka tomuto vysetreniu odstranil.Mam upravenu zivotospravu a odvtedy zachvaty nemam.Blizsie informacie sa dozviete,ked napisete na moj email: jozkotomagmail.com

RNG

Aj najlepsie mprobiotika neobsahuju viac nez 1/1000 probiotik potrebnych na obsadenie criev, preto treba brat zmesi mikrovlaknun na ich podporu, na ich vyzivu a rozmnozovanie.
Mikrovlakniny su naviac absorbenty, ktore odmoruju telo.