Mám so ženou 7-ročné manželstvo.
Pred časom mi našla sms od priatelky a vyhodila ma z domu.Všetko som priznal,bolo to len o platonickom vztahu.
Máme spolu dve deti. Pre záchranu som ochotný urobiť všetko.
Manželka sa stále nevie vyjadriť ako to bude ďalej.
Rada chlapovi
ty si teraz ochotny urobit cokolvek, ked ona uz v tebe stratila doveru.....
,,mudre,, .... aj ked to bolo platonicke ma pravo ti nedat sancu.
mal si robit tak aby si potom nemusel nic zachranovat. aj taketo platonicke veci zanechavaju velke rany.
neviem aku radu tu chces pocut, ved vsetko teraz zavisi od tvojej manzelky ako sa k tomu postavi a ci vam da este sancu. ale ja si myslim, ze ano. kym to nebolo fyzicke medzi vami.
Beznadej, tvoja zena je momentalne len velmi sklamana, kedze ti zrejme verila 100% a takto sa sklamala. Chvilu ju nechaj vychladnut, potrebuje to velmi :)
pisateľ nechce aby sme ho mentorovali,ale poradiť,ako by chybu napravil.
devila, ja som sa len opytala normalnu otazku. Na rady tu budes odbornicka ty, tak sa kludne vyjadri....Pre informaciu slecna mudra, ked chces niekomu poradit, potrebujes vediet aj pozadie PRECO sa dana situacia stala. Bez takych informacii nemozes podat radu...
On tu chce radu,nie zdrbanie maxova,si nejaká múdra,nie?
Bola to len blízka priateľka.Nikdy som s ňou nič nemal len sme si dobre rozumeli.
Ja viem že mi to neuverí. Svoju ženu som nikdy nepodviedol.
no neviem ci to tvoja zena predycha...A preco si teraz ochotny urobit hoci co za zachranu manzelstva, ked si mal zaroven aj iny vztah? Ak si zacal zahybat (hoci platonicky ci ako), tak asi ti nieco v tom manzelstve nevyhovovalo, nieco nefungovalo. Preco si teda nedate papa a nejdes k svojej "platonickej" laske?
Poklona tvojej žene. Nechaj ju nech to predýcha.
Prečo si mal platonickú priateľku?