Mám so ženou 7-ročné manželstvo.
Pred časom mi našla sms od priatelky a vyhodila ma z domu.Všetko som priznal,bolo to len o platonickom vztahu.
Máme spolu dve deti. Pre záchranu som ochotný urobiť všetko.
Manželka sa stále nevie vyjadriť ako to bude ďalej.
Rada chlapovi
tak na co si jej ublizil, na co to bolo dobre? vy chlapi ste vsetci rovnaki, ver mi mam podobnu situaciu za sebou, dovera sa vytratila uplne, podozrenie ostalo a je to dost na nervy, tvoja hlupost, prepac za taku kritiku ale je to pravda
dom je v BSM? a inak je to bezne, za podmienok ze ludia vstupuju do vztahov s takmer hocikym len aby neboli sami sa cudujem ze nevernych si je skor ci neskor len nejakych 90% parov:) hlavne treba trtkat s kadekym uz v 15 tich aby sme neboli out ze, lebo to je zaklad:)
zuzi kolko chlapov sa necha vyhodit z domu, ked nic nespravili?
jajka a este by mal hadam aj zbit zenu za to, ze si nasiel platonicku lasku, nie?? Ak sa to raz stane tebe vo vztahu, tak budes asi trochu triezvejsie premyslat.
Beznadej, neodsudzujem ta, stat sa moze aj keby sa stat nemalo, ale zial stalo sa. Nechaj manzelku nech to trochu rozdycha a prejde ju ten najvacsi hnev. Tu je kazda rada tazka, lebo kazda zena to preziva trochu inak. Snad ked sa upokoji, bude chciet situaciu vyriesit.
Myslim, ze tvoja zena niekoho ma. Planovala to dlho a cakala len na najmensiu prilezitost. Pokial je byt aj tvoj, mozes sa do neho aj kludne vlamat. Ak nie, zavolaj na policiu.
No,prvá moja reakcia by bola taká istá ako to urobila jeho žena.Jasné,že žena ktorá miluje tak žiarli.Mi povedzte.ktorá z vás by nežiarlila.Ale časom,ja som taký tip totiž by som sa s ním v kľude asi porozprávala a potom našli spolu nejaký kompromis.Toť môj skromný názor:-)
Ja sa na deti neodvolávam.
Keby som nemal rád svoju ženu neopustím neveru z jej strany.Keby som ju nemal rád nekúpil by som dom ktorý teraz prerábam pre rodinu aby sme sa odsťahovali od svokrovcov a boli sami.
Ja sa starám o rodinu deti nechodím po krčmách ani nič podobné. V práci sa snažím robiť všetko preto aby nám bolo lepšie. Urobil som chybu som si vedomí že som jej ubkížil a neviem ako ďalej
a nevytahuj, ze kvoli detom ostanne spolu. skor jej povedz, ze preto lebo ti na nej zalezi a milujes ju, nechces o nu prist....
a tvoja manzelka ju pozna?
a tie sms co nasla... ked hovoris, ze ste nic spolu nemali, tak co v nich bolo take strasne, ze nepochopila, ze vobec o nic nejde a pristupila az k takemu rozhodnutiu (nech odides z domu)?
ono to nie je az taka katastrofa ale devila ak si vydata tak sa vzi do situacie tej manzelky. akoby si ty reagovala, kebyze najdes nejake SMS od inej zeny.
by sa nechumelilo ? vsetko by bolo ok ??? ako nie je to na rozpad manzelstva,len to potrebuje predychat.
a hlavne jej musis teraz dokazat, ze ju milujes a musi v tebe najst opat doveru.
ale je celkom logicke, ze sa zachovala ako zachovala, zena ma dar od prirody , vymyslat katastroficke scenare, domyslat si a zvalicovat. ak to opadne bude dobre....
len jej daj cas.