Mám so ženou 7-ročné manželstvo.
Pred časom mi našla sms od priatelky a vyhodila ma z domu.Všetko som priznal,bolo to len o platonickom vztahu.
Máme spolu dve deti. Pre záchranu som ochotný urobiť všetko.
Manželka sa stále nevie vyjadriť ako to bude ďalej.
Rada chlapovi
nemam az tolko toho odzite, ale ako zena v manzelstve by som bola asi dost sklamana, kebyze zistim, ze nie som manzelovou najlepsou priatelkou. Tu najlepsiu priatelku si mal v niekom inom...Je to sklamanie, plus pocit, ze si jej bol neverny...Lebo zjavne neveri, ze si ju s nou nepodviedol
Ako ta moze zena vyhodit z domu? Mal si hned zavolat policiu a obvinit ju z tyrania blizkej osoby, teda teba. Zazaluj ju a vymahaj od nej mastnu pokutu, nech ju prejdu chutky na take veci.
*makky
myslim ze si hrozne makki a ustupcivy. iny chlap by zene proste povedal ze je hysterka a vymysla a nech je ticho, nenechal by sa vyhodit z domu, od rodiny. ved si nic nespravil. alebo snad ano?
Bola to kamarátka z práce. Nikdy sme sa nestretli mimo práce.Písali sme si občas volali. "Nevyznávali sme si lásku" len sme si ozaj dobre rozumeli.
Lillia, inak dobra otazka :)
mozes (ak mozes) napisat blizsie ako to vyzera v takomto udajne platonickom priatelstve? ja takymto frazam prilis neverim, takze si ani nemyslim, ze vsetko bolo tak ako pises
To čo mi asi nedokáže
a čo si jej odpustil?
samozrejme...to mas pravdu. Je to urcite hrozne tazke a urcite sa nemozu ludia zacat rozvadzat kvoli kazdej zlej veci, co sa prihodi...Len, neviem si uz predstvit zivot v takom vztahu ...