Nie som trpezlivý človek, veľa som pribrala, a potrebovala by som rýchlo schudnúť, s udržiavaním váhy nemám žiadny problém, lebo viem ako si ju udržať, len som pribrala po obrovských osobných problémoch, nepijem, nefajčím, nepijem ani kávu... len som jedla čokoládu... stres-liek -čokoláda... a teraz keď som už ok, potrebujem schudnúť, ale rýchlo pretože som netrpezlivá. Viem, že to nieje dobré a zdravé, a že len tak to nejde... ale ak máte niečo, prosím poradte mi...
Dá sa rýchlo schudnúť, ak áno, ako?
ahoj áno dá :) vynechaj uplne chleba a pečivo proste všetko s lepkom ja som takto paradne schudla :) uz po tyzdni vynechania peciva som mala uplne volne nohavice a spadlo mi brucho...
Všetko sa dá, keď sa chce ale podľa mňa rýchlo nie lebo potom by mohol nasledovať jojo efekt a pribrala by si ešte viacej!
s prepracenim ale rychlo sa ani nevyser... ak chces schudnut, treba tomu obetovat cas!
Kryolipolýzou :-DDD
Nie nemyslím túto diétu.. ale bola veľmi podobná.. miláčik aj ja som si hovorila že budem pravidelne cvičiť ale po čase sa to už nedalo.. tam nejde o diéty..ale o cvičenie a na trvalo zmeniť jedálniček.. zdravé veci sú tiež chutné... aj keď sa zlozvykov ťažko zbavuje.. jasné že tú dobrotu sa aj ja občas dám ale obmedzujem to :)
kajusha, to po tej rychlej diete z toho blogu si pribrala naspet tolko kg? ja chcem tuto skusiť len tyžden, nech dam aspon čo to dole a od tej stredy ako s nou začnem začinam chodiť 2 krat do tyždňa na zumbu a občas do posilky..takže si myslim, po tej diete by som si mohla tym pravidelnym cvičenim udržať vahu..taktiež nejem sladkosti, a po 18.00 večer už nejem...
A ešte niečo dodám (našla som si starý zápisník) pred tou diétou som vážila 56 kíl, po diéte 52 .. a o 2 mesiace? mám 59 a stále priberám viac aj keď už toho moc nejem.. pokazila som si to..
ja zasnem:))) seriozne? Ako rychlo schudnut?? NEJEDZ a to vobec nic.. schudnes kraasne. Ale vies co je na tom to blbe? Ze je to aj rychla cesta ako pribrat do gigantickych rozmerov. Ked nie si trpezliva, kasli na to, zdravsie pre teba bude nadalej sa napchavat s cokoladou. Bohuzial.. ziadne lieky na chudnutie, ziadne trapne diety, treba na sebe MAKAT aj fyzicky a racionalne sa stravovat mile lenive damy!
ahoj Ema..je idem tiež skusiť taku novu rychlu dietu, dostala som odporučenia oz znamych že tato zabera len ju musiš presne dodrživať..tak ak chceš tak skus...ja s nou idem začať asi od stredy alebo od štvrtku...
pbocej.blogspot.com
dufam, že tu možem dať tento link:-)