Dá sa rýchlo schudnúť, ak áno, ako?

Príspevok v téme: Dá sa rýchlo schudnúť, ak áno, ako?
Ema:)

Nie som trpezlivý človek, veľa som pribrala, a potrebovala by som rýchlo schudnúť, s udržiavaním váhy nemám žiadny problém, lebo viem ako si ju udržať, len som pribrala po obrovských osobných problémoch, nepijem, nefajčím, nepijem ani kávu... len som jedla čokoládu... stres-liek -čokoláda... a teraz keď som už ok, potrebujem schudnúť, ale rýchlo pretože som netrpezlivá. Viem, že to nieje dobré a zdravé, a že len tak to nejde... ale ak máte niečo, prosím poradte mi...

kleopatra4589

Je potrebne drzat dietu- dieta neznamena uplne nejest, len vynechat sladkosti, nejake mastne, vyprazane jedla, nejest po 18.00.. a hlavne pit velmi vela tekutin!!!! Takto schudla moja mamka :) Moj byvaly priatel zas chodil behat.. KAZDY den, v zime beh nahradza posilkou- bezace pasy a tak..ale tam chodieva len 2krat o tyzdna.. schudol 16 kg..

kajushaaa

Načo ti to bude ? Ak rýchlo schudneš tak to aj dvojnásobne viac priberieš časom.. aj ja som si hovorila že sa mi to nestane ale to sa zabrániť nedá! Len si hodinku denne pekne cvič každý deň (napr v izbe zumbu).. menej papaj .. po 18:00 nič nejedz.. ja som takto schudla 4 kilá za mesiac a nenabrala som ich naspäť! to sa ti oplatí viac ;)