ako mam zacat znova zit?

Brenda

no to silne pochybujem on by toho nebol schopny viem aky su chlapi ale on taky neni.a to pisem preto lebo ho dobre poznam.:/

paganstorm

som na pokeci, mail tu mam uvedeny, ale ak chceš pisať aj teraz, dať ti radšej služobny, leo v robote mam pokec blokovany
monika.mikulikova@justice.sk
ale neboj, chlapi to lepšie znašaju ako my, ten chajzel si raz dva najde nahradu :-D

Brenda

no tak take nepoznam...a si na pokeci alebo tak ci? a inac si mi nieco pripomenula ze aj ten moj byvaly je na vyske a teraz sa zacinam bat ze to nedokonci koli mne..:(

paganstorm

Brenda
najhoršie bolo že som musela z vysokej odisť, čo ma niekedy mrzi, lebo hlavu som mala plnu zaparatanu nim a nezvladala som sa vobec učiť na skušky, cele noci som neprespala a ked som sa mala cez deň učiť, bola som unavená a myšlienky mi utekali k nemu
fakt jedine ta robota, tam som sa na to musela sustrediť a aspon chvilu išiel v mysli na vedlajšiu koľaj
bude to už rok od rozchodu a nemožem povedať, že by som bola uplne ok ale ked porovnam svoj stav ešte spred 3mesiacov, tak je to hooodne lepšie :-)
tak medzi BA a TT, Báhoň, ak ti to niečo hovori
veď ak chceš, možeme niekedy zbehnuť na kavu/kofolu pokecať :-)

paganstorm

Brenda:
no to je to najhoršie, čo možeš urobiť Brenda, lebo sa v tom budeš len utapať, mne hodne pomohla brigada, lebo popri vysokej som mala dosť volneho času, ktory som všetok travila s byvalym a zrazu som nevedela čo so sebou ked odišiel
odkial si?

User_37597

uz si to raz spravila.a kedze k tomu doslo asi to tak malo byt.nesmies sa teraz vraciat do minulosti ze co ak som urobila chybu alebo co ked to mohlo byt inak.teraz uz s nim niesi tak sa pozbieraj a zacni zit inak.chod na masaz.daj si novy uces.alebo si kup nieco co si si vzdy chcela kupit.urob nieco co ti pomoze na novy zaciatok.to velmi pomoze ;)

Brenda

smutna vila
tak to som si pisala uz dlho aby som si to ujasnila a zistila som ze ho beriem ako kamarata..proste je mi cudzi jeho bozk a tak..a to si myslim ze to bol jeden z dovodou na rozchod...hej aj mne rozum vravel ze sa mam rozist ze to uz nema perspektivu.a moc som si nebola ista aj do buducnosti.:(