ako mam zacat znova zit?

smutna vila

Brenda: ja osm uz pol roka po rozchode, a tiez som sa ja rozisla s nim a dlho som rozmyslala ci som urobila dobre a naozaj viem ze ANO. Aj ked ho stale miluje, ale rozum mi to vravel. Poradim ti napis si na papier dovody, co ti nanom vadilo, a stale kazdu myslienku pocas kazdeho dna a uvidis kolko sa too nazbiera :)

Magy

univerzalny recept neexistuje - proste na to treba cas, aby si sa s tym vyrovnala. zatial to vyzera ako tragedia, ale ver mi, ze neskor, napr. za pol roka, rok alebo par rokov to mozno budes vidiet uplne inak a este budes rada, ze to dopadlo prave takto. nebudes totiz sama. neboj, vsetko bude dobre, zivot nekonci. prave naopak, zacina. hlavu hore!

Brenda

bibisa
hej mas pravdu,a je normalne ked teraz rozmyslam ze ci som neurobila blbost? a pritom viem ze som to uz davno chcela urobit.ja sa musim spametat a uvedomit si co vlastne chcem a tak lebo moje myslienky sui uplne pomiesane.:(

paganstorm
no praveze som sama doma pokusam sa na to nemyslet ale moc to nejde.je mi stale do placu..:(

paganstorm

plač pomaha, ja som po svojom rozchode stravila cely den s kamaratkou, kukali sme filmy, jedli same sladkosti a ja som neustale plakala
hlavne sa nezatváraj doma sama, lebo akurát tak depky na teba pojdu, ja som si našla brigádu a začala som viac behať po vonku, korčulovať a plavať, taky rozchod niekedy pomože aspon postave :-P
ak bolieť neprestane zajdi za cvokarom nech ti predpiše antidepresíva, ja som si ich síce nezohnala cez lekára ale pomohli mi hodne, hlavne mi navrátili kludný spánok

User_37597

na toto rada neexistuje.bud si silna osoba a zvladnes to sama alebo vyhladaj odbornu pomoc.
predpokladam ze ludia ti tu budu pisat ze ved to bolo len 9 mesiacov-(myslim ze sa nemylim ak napisem ze nie jeden z vas mal aj kratkodoby vztah a bolel ho rozchod)