Zdravím, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť. Stravujem sa celkom zdravo, to znamená, že vôbec nejedávam sladkosti, polotovary (ale napríklad cestoviny áno), polievky zo sáčku, veľa soli, ani žiadne umelotiny. V mojom jedálničku je najčatejšie kuracie mäso (toho sa neviem vzdať:), ryby, ryža, mlieko, jogurty, cottage, syry (aj keď tie veľmi nemusím), fazule, šošovica, cereálie a ovsené vločky, veľa zeleniny a ovocie, vajcia... Čo sa týka pohybu, toho mám dosť, každý deň si aspoň trochu zavičím a 3x do týždňa mám tréning (volejbal) a pijem denne aspoň 2L vody. Sladké humusy nepijem...
Všetko by bolo ok,ale mám veľký problém s vyprazňovaním. Na \\\\\\\"veľkú\\\\\\\" idem tak 1x to týždňa..:( Už som z toho zúfalá, ani nemám nafuknuté brucho, proste neviem, z čoho to môže byť :/
Všetko som už vyskúšala, kamarátka mi poradila guttalax, ale mala som ho iba 1x v živote, lebo je to vraj návykové. Vtedy som bola 2 deň na wc. A mama mi zase poradila čaj z bylín a senny, ale to mi nezaberá. Nechcem sa stať závislák na laxatívach, preto ich neužívam, ale ten Guttalax som vyskúšala..
Nevedeli by ste mi poradiť? ďakujem za všetky reakcie (ak nejaké budú :)