Mam 23 rokov a uz rok a pol staleho partnera. Pred tym som nemala sexualneho partnera, sexualne som zacala zit az s tymto priatelom. Pred tyzdnom som si objavila tesne pod klitorisom dva vyrastky telovej farby. Neviem ako dlho to tam mam, ale v minulosti som si nic take nevsimla. Nerastie to, nesvrbi to, nerozsiruje sa to. Bojim sa, ci nejde o genitalne bradavice. Kde som sa vsak nakazila? Zeby od priatela? Ten mal predo mnou sexualnu partnerku, ktora bohvie kolko chlapov vystriedala... :( Ku gynde pojdem az o tyzden, pretoze som teraz PN a som od gyndy asi 200 km vzdialena... :( Mali ste niekedy bradavice, ako vyzerali?
Genitalne bradavice
Mám takúto otázočku....na vagíne sa mi objavili pupáčiky nebolelo nesvrbelo, no rozhodla som sa ísť ku gynde...tá mi po vyšetrení povedala že sú to genitalne bradavice, najprv som nevedel o čom no ked som dosla domov pozrela som is o tom nieco....predpisala mi VARTEC ale povedala ze injekcia by bola vhodnejsia....zacala som uzivat vartec najprv sa mi zdalo ze toho mam este via nez predtim no potom to zmyzlo prestala som krémik použivat...taký mesiac az dva som mala vaginu cistu nic sa mi na nej neobjavilo...az doteraz...znova mam ale pomenej tak som si dala znovartec kym nepojdem ku gynde, no tam sa posnazim co najskor...ale co mam robit dalej? aj vartec nepomoze len docastne? injekciu moc nechcem vraj je to dost nebezpecne...akoze v zahranici na to aj niekto zomrel...a to ja rizkovat nechcem..
Ľudia, neviem ako pre ostatných, ale pre mňa je DUOFILM zázrak!! V priebehu doslova pár dní ma zbavil všetkých bradavíc, je tam síce napísané že sa nesmie používať v oblasti genitálií, dosť to štípalo, ale úplne ma vyliečil a za tak krátku dobu! Rozhodne odporúčam, majú ho normálne v lekárni, stojí okolo 5 €..
Zase tu pripominam, v sucasnych tichych viralnych epidemiach, kde ich mame v tele coraz viac je dobre si zvysovat viralnu imunitu, pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes ako na to . Pridam este dalsie ako monolaurin, citral(prijemne voniaca citronova aroma) berberine(jeho ucinok v brusniciach napr na rozne vaginalne infekcie tu bezal uz casto) a Sangre de Grado/dracia krv, co je stava zo stromu croton lechleri, antimikrobialna a protizapalova.
ale ako mozu liecit genitalne bradavice u cloveka ked ma imunitny system uplne zly
vlastne som sa chcela spýtať či to môže mať súvis aj s močovými cestami. Kedže som pred cca 2 týždňami mala zápal močových ciest. dik
Aj ja mám pravdepodobne genitálne bradavice. V poslednej dobe cítim svrbenie a mám silný biely výtok, tak som si pozrela tam dole a mám tam niečo ako bradavice, neviem to uplne presne. ku gynek. idem až o týždeň. tiež som sa nakazila od svojho prvého partnera. CoToje už sa liečiš? ako dlho sa užívaju ATB?viem že vírusu sa uz nezbavim :((((
volala som doktorke, mam prist az po PN. Ale vraj sa moze teda jednak o bradavice, treba k tomu samozrejme vysetrenie. S priatelom to dopadlo tak, ze sa urazil, lebo vraj som obvinila jeho aj byvalku z toho, ze mne sa cosi tam dole vyhodilo....Pritom ja som nikoho neobvinila, len som sa ho spytala, ci je babe dakedy robili specialne testy na hpv...nic viac..
toto som nasla na jednej stranke, citujem
Mali by ste vedieť, že v súčasnosti neexistujú žiadne HPV testy pre mužov. Takže čo sa týka ďalšej ochrany, neexistuje spôsob, ako zistiť, či vás partner môže nakaziť vírusom.
hm, neviem, ci by mu testovali zrovna hpv...skor pochybujem
maruska, priatel sa este "ohana" tym, ze kvoli jeho znizenej imunite mu pravidelne robia testy rozne pri ktorych sa zistuje, ci telo nebojuje s dakym virusom. A ze keby bol nosicom, uz sa to davno zisti.....