Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Genitalne bradavice

Príspevok v téme: Genitalne bradavice
CoToJe

Mam 23 rokov a uz rok a pol staleho partnera. Pred tym som nemala sexualneho partnera, sexualne som zacala zit az s tymto priatelom. Pred tyzdnom som si objavila tesne pod klitorisom dva vyrastky telovej farby. Neviem ako dlho to tam mam, ale v minulosti som si nic take nevsimla. Nerastie to, nesvrbi to, nerozsiruje sa to. Bojim sa, ci nejde o genitalne bradavice. Kde som sa vsak nakazila? Zeby od priatela? Ten mal predo mnou sexualnu partnerku, ktora bohvie kolko chlapov vystriedala... :( Ku gynde pojdem az o tyzden, pretoze som teraz PN a som od gyndy asi 200 km vzdialena... :( Mali ste niekedy bradavice, ako vyzerali?

maruska123

hej, ale rakovinu krcka sposobuje len par druhov hpv, inak ich je cez 100 druhov

pokial viem, tie druhy, ktore sposobuju bradavice, nesposobuju rakovinu

CoToJe

teda virus HPV sposobuje rakovinu krcka maternice. A jednym z viditelnych priznakov su aj bradavice. Ano na genitaliach, alebo ja vo vnutri posvy

maruska123

J111 ano, predstav si..moze to mat aj zena aj muz..cize moc sa nesmej, mozno aj ty raz budes mat tento problem

CoToJe

J111, je to virus, ktory moze sposobit rakovinu krcka maternice. Prenasa sa vylucne pohlavnym stykom....A nerob si tu z toho srandu, mne je z toho naozaj dost zle odkedy som si to nasla....

J111

Ja uz som pocul toho vela, ale genitalne bradavice, nad tym sa clovek musi normalne zamysliet, co to vlastne je:DDD
Genitalne bradavice, cize bradavice na genitaly:DDD????????????

maruska123

ale ved mu to vysvetli..povedz mu, co som ti napisala, najdes o tom nieco aj na google, nech si to sam precita..

CoToJe

Maruska, prosim ta...on sa jej zastava odkedy sa pozname. Len preto, ze mala dake hormonalne problemy a chodila ku gynde, tak na zaklade toho on usudzuje, ze bola 100% zdrava....Tak ja, ktora som pred nim nemala ziadneho chlapa som sa nakazila cim? Vzduchom? Alebo nebodaj bozkavanim s niekym? Ach... :(

maruska123

no tak? potom tvrdit, ze je niekto 100% zdravy je trochu scestne, nie?

aj tak enviem, ci ta vezme hned, pretoze ty nie si akutny pripad..pravdepodobne ta len objedna