vyrysované brucho a na ňom vrstva tuku

Príspevok v téme: vyrysované brucho a na ňom vrstva tuku
ikkki

Ahojte, prosím o radu. Vždy som mala tendenciu priberať do brucha a do pŕs, nohy mám chudé a zadok tiež malý (všetko po otcovi). Pred časom som si povedala, že začnem cvičiť na brucho, riadne som makala a teraz mám viditeľne vypracované svaly, normálne tehličky, z čoho sa teším, no stále tam vidím pre mňa dosť veľkú vrstvu tuku, ktorej sa neviem zbaviť, hlavne v spodnej časti. Asi už 2 týždne večeriam iba parenú brokolicu (18.00) cez deň jem pomenej, žiadne sladkosti ani biele pečivá atd. Vidím trošku zlepšenie, ale len malé. Viete mi poradiť, ako urýchlim odbúranie toho tuku? Mám 23 rokov. Ďakujem.

moje_brucho

Ahoj..ja ma tiet taky problem.... ze horne brusne svalstvo mam vypracovane...teda nie uplne tehlicky ale je pevne a dole na spodku brucha mam pneumatiku...nech cvicim rozne cviky na vsetky casti brucha..nemozem sa jej zbavit :(

doubledog

si pouzila mierne nespravny termin
vyrysovane brucho znamena, ze na nom nie je tuk.
ty mas asi na mysli vypracovane brusne svaly.

kat:)

je dokazane,ze vrstvy na bruchu sa nezbavime len tak cvicenim.... neda sa to! na bruchu sa ukladaju toxiny, ktore sa obaluju tukom, preto je skoro nemozne odstranit vrstvu podkozneho tuku na bruchu iba cvicenim. Je potrebna detoxikacia-ale samozrejme zdrava. ked telo detoxikujeme,telo sa chce samoocistovat... takto je problem vyrieseny:) je to pravda:)...naozaj:)

ikkki

Zvyknem chodiť keď tak na orbitrek, ak je vonku teplejšie, tak behávam. Teraz som to síce dosť zanedbala kvôli skúškam, ale od budúceho týždňa idem na to.

xdanielax

no vravim idealne je bicykel az po. na zaciatok sa mozes zahriat kardiom ale potom daj posilovanie a potom aerobku. Resp. ak chces, mozes aerobku robit aj vo volne dni - mozno aj podla toho, ako mas cas, kolko ti zaberie trening atd. Neviem vobec co a ako cvicis, takze davam len take vseobecne rady.

ikkki

:-) v poriadku, oceňujem Tvoju snahu a beriem na vedomie Tvoje cenné príspevky do mojej témy.

Daniela ďakujem, skúsim že čo mi viac bude vyhovovať, či vôbec budem vládať posilňovať po intenzívnom bicyklovaní..

ikkki

Ja tam nemám 20 cm vrstvu tuku, ale tak mi skús povedať že čo tam vidím, ak to nie sú svaly a 23 rokov som to tam nevidela.

ikkki

Wreck vďaka, vieš mi aj poradiť, ako to skombinovať? Predpokladám, že najprv tie aeróbne cvičenia (u mňa asi bike/orbitrek) a za tým si môžem dať tie silové..