4,5 roka s buducim manzelom a nikdy som nemala oragazmus

Príspevok v téme: 4,5 roka s buducim manzelom a nikdy som nemala oragazmus
Sasa62

Ahojte poradte mi prosiiim. Som 4,5 roka s mojim prvym chalanom, zivotnou laskou, v septembri sa ideme brat a nikdy som s nim nezazila orgazmus. V poslednej dobe nemam uz ani chut na sex. Je to mozno tym, ze vydrzi strasne malo, na prvy krat je po minute dvoch spraveny a potom uz nemam chut, lebo penis uz nie je taky pevny, niekedy dame aj tri kola (tri jeho orgazmy) ale pride mi to ako stale ten isty pohyb, ba dokonca neprijemne, az bolestive. Neviem co mam robit, nikdy som to neriesila, nikdy ani on neriesil, on si asi mysli ze mavam orgazmus, aj ked neviem preco, lebo som ho nikdy nepredstierala, jeho to proste moc nezaujima, on je a tym to hasne :( Ked sa mazlime je to o inom, vzrusenie citim, ba aj pri sexe, ale ked on sa tak rychlo urobi ze si to nestihnem ani uzit. Zacinam mat z toho obavy, ci sa to zmeni, lebo predsa budeme manzelia a chcem byt s nim dokonca zivota, ale chcem konecne zazit aj krasne a milovanie so spolocnym vyvrcholenim.

Dorris

Alina74!

Prečítaj si prispevok pod Tvojim od Soňky11.
Ja som donutila manžela s tym vibratorom a mala som takého vagiňaka,že som sa počurala!!! Bože funguje to,i on mal orgazmus skoro naraz!!!Merali sme to 6x a už som išla naostro!!!

alina 74

Moze mi niekdo poradit, je normalne mat sex 1-2 krat do mesiaca? Bez orgazmu, moj priatel skonci po 2 minutach, takze ja sa este poriadne ani nevzrusim a je po vsetkom. Niekedy len pomislenie na sex z ktoreho nemam nic, ma preskakuju zimomriavky... S priatelom sme spolu uz 6 rok a nic sa nezlepsuje, bozkavame sa len pri sexe, je to vsetko normalne, alebo som narocna?

sisiaja

no ja si myslim, ze ty si orgazmus este nezazila vobec. lebo by si nemohla napisat nieco take, ze nevies, ci to uz bol orgazmus alebo nie. to sa proste neda pomylit, je to VYVRCHOLENIE, ktore jednoducho spoznas okamzite. mozno si mala prijemne pocity, dokonca velmi prijemne, ale stale to nebol ten vrchol, po ktorom pride silne uvolnenie. skus sama masturbovat a dotiahni to az do konca. mala by si spoznat svoje pocity, prezivanie. lahsie sa ti bude potom s nim spolupracovat pri spolocnom sexe. a budes bezpecne vediet, co ti robi dobre.

Soňňka11

Si zlatučka,že píšeš tento problem. Ja som bola na tom tak isto.
A tak manžel kupil vibrátor.najskôr ma spravil orálne jazýčkom.. po malej pauze sme dali hodinky a začal ma robiť vibrátorom bez vibrovania,tento čas sme stopovali asi počas 20akcii,vždy na tretí deň. Namerali sme,že mávam orgazmus na 12-14 minutu.Potom sme toto iste robili v polohe 69,kedˇsom mu robila orál a stopli sme môj čas i jeho do vystreku./Potom sme merali čas výstreku pri pohyboch vo vagíne..bolo to 1min 40sec./ Vtedy ma spravil v priemere do 10-12 minut a on vystrekol už po 1min 50 sec,no ešte som mu ho 1 minutu intenzivne honila...musí to vydržať!!!Po tychto meraniach sme prešli na kombináciu so stykom. V mojej polohe v lehu na chrbte mi to spraví jazýčkom až k orgazmu a potom mi zavedie vibrator a robí mi to 10 min.,ja mu ho len jemne stoporím a masírujem varlatá,navlečiem prezervatív.
Po 10minutách máme intenzívny sex..on má po 1,20-1,30min orgazmus,no ešte sa pohybuje do môjho. Dosiahli sme to a mám ho teraz vždy.Našou suhrou sa čas môjho orgazmu posunul na 4 minutu. Skuste to funguje to,musíte si odstopovať presne čas ,v tom je uspech!!!

POzor opravujem ten čas org.manžela..nie 20-30sec, ale 1,20-1,30min

Soňňka

Si zlatučka,že píšeš tento problem. Ja som bola na tom tak isto.
A tak manžel kupil vibrátor.najskôr ma spravil orálne jazýčkom.. po malej pauze sme dali hodinky a začal ma robiť vibrátorom bez vibrovania,tento čas sme stopovali asi počas 20akcii,vždy na tretí deň. Namerali sme,že mávam orgazmus na 12-14 minutu.Potom sme toto iste robili v polohe 69,kedˇsom mu robila orál a stopli sme môj čas i jeho do vystreku./Potom sme merali čas výstreku pri pohyboch vo vagíne..bolo to 1min 40sec./ Vtedy ma spravil v priemere do 10-12 minut a on vystrekol už po 1min 50 sec,no ešte som mu ho 1 minutu intenzivne honila...musí to vydržať!!!Po tychto meraniach sme prešli na kombináciu so stykom. V mojej polohe v lehu na chrbte mi to spraví jazýčkom až k orgazmu a potom mi zavedie vibrator a robí mi to 10 min.,ja mu ho len jemne stoporím a masírujem varlatá,navlečiem prezervatív.
Po 10minutách máme intenzívny sex..on má možno 20-30sec. orgazmus,no ešte sa pohybuje do môjho. Dosiahli sme to a mám ho teraz vždy.Našou suhrou sa čas môjho orgazmu posunul na 4 minutu. Skuste to funguje to,musíte si odstopovať presne čas ,v tom je uspech!!!

AmartinkA

mlady, toto je uz asi 4 tema, kde sa pytas ako mas partnerku uspokojit. Nerozumiem preco ti tak strasne ide o vaginalny orgazmus, ked si jasne v inych temach napisal, ze dosahuje hlavne orgazmus za pomoci klitorisu! :D Niektore baby nemaju ani jeden a tebe je malo aspon daky. Ano, bolo by perfektne, keby tvoja baba zazivala vsetky a najlepsie naraz, ale zrejme to tak nejde ako vidis! :D Darmo nakolenach prosis :D Ja tvojej babe poradim - nech si ona sama najde polohu v ktorej vaginalny org.vzdy dosiahne. Napriklad ja ho zarucene mam vzdy ked som v polohe "zena hore". Pretoze vtedy si baba sama moze urcovat tepmo :)

mlady

ties mam stimto problem ma 23r parterkou sa otom aj bavime ja mam zlo zvik ze sa vac zujim o parterku ako o seba ale ajtak sa mi nedari to unej dosiahnut jednoducho sa tak zrusim ze pik pik a som hotovi ,,, druhe kolo je to lepsie ale zase pik pik a som ,,, no s ustami ju spravim ale nutrajsi orgazmus moja parterka zazila vraj iba raz a odedi som uz sklamani a zufali prosim vas zeny a chlapi na kolena vas uz prosim poradte my spon tipi ako stou vidrzou mam bojovat ci sa jej postavyt jednoducho som zufali parterku milujem s celej dusy