Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to normalne?

Príspevok v téme: je to normalne?
majo553

...priatelka bola so spoluziakmi a par inymi ludmi na silvestrovskej chate...ked som sa jej po navrate vypytoval ako bolo co robili kto sa s kym dal dokopy a tak, tak mi len odvrcala nieco...dnes som sa dozvedel z istych zdrojov ze sa tam diali dost bujare veci, vyzliekacie karty ci co, flaska a podobne, viem ze tam nechybala ani moja priatelka, som strasne nastvany, ani mi o tom nepovedala, ako by ste reagovali vy keby sa nieco take dozviete?

aisha5

Top Valenta plne s tebou suhlasim. Vsetko sa raz v zivote vracia. Je to ako kolobeh. Rozdas dobro = vrati sa ti to vtedy, ked to potrebujes. Rozdas zlo = vrati sa ti to vtedy, ked to najmenej potrebujes. Kazdy si je za svoj osud zodpovedny sam. Hlupaci su lahkomyselni a bezohladni vtedy, kedy si myslia, ze mozu spravit vsetko na svete, lebo ich prave naplna tato "zakazana chvila". A potom sa utapaju cely zivot v prazdnote a ziali, lebo im unika zivotna pointa - nikdy nerob druhym to, co nechces, aby robili oni tebe.

Maoam

zaujimave, aki su muzi dosledni, kebyze to bolo naopak, tak baba by 'mala odpustit', ale ked to urobi zena, chlap je hned nekompromisny, hned koniec vztahu

baby, ucte sa od muzov, budete sa menej trapit s nevernikmi

TopValena

ahojte, majo malicka a aisha strašne s vami súhlasím o tom je vzťah že sme stále spolu a nepotebujeme sa zabávať mimo, a už vôbec nie podvádzať, dnes kde sa pozriem všade sú blbé články : koľko mínať na milenky, výhody dobrej milenky a samé psychopatické veci.
Ja som veľmi rada, že som si prečítala od vás tieto príspevky, lebo aspoň viem že stále existujú ľudia s charakterom a morálkou a že ste ľudia.
Iný sú zvieratá ktoré neudržia svoje pudy, a neviem majo čo by si mal ľutovať, tvoji kamaráti sú riadny hlupaci lebo len oni budú raz ľutovať keď sa to prevalí alebo ich bude raz hrýzť svedomie, alebo proste karma - vráti sa im to v inej podobe - možno dostanú porážku, infarkt..take zvierata si ani nič iné nezaslúžia.

xy:)

ja si myslim, ze je v poriadku sa ist zabavat bez partnera, ale ma to iste pravidla, ked clovek s niekym chodi, tak asi nebude robit striptiz pred cudzimi, nie? to su take zabavy pod uroven.

peter357

Presne, ak ta chce podviest, tak to urobi aj doma pod postelou, tu ani obmedzovanie nepomoze. Zalezi od tvojej frajerky

malickaaaaa

Ja to vobec nevidim ako obmedzovanie a uplne s tebou suhlasim. Ked sa mne nechce ist niekam von moj priatel radsej ostane so mnou domka (a mame papucovy mojkaci vecer) a tiez je to naopak. Nechem sa zabavat bez neho asi som uz s toho vyrastla :) Viem ze su aj taki ktori nebudu so mnou suhlasit ale proste je to moj nazor a som rada ze to takto funguje.

a tak ako pisala aisha5 nemen sa! o takych chlapov ako si ty je nudza :)