Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to normalne?

Príspevok v téme: je to normalne?
majo553

...priatelka bola so spoluziakmi a par inymi ludmi na silvestrovskej chate...ked som sa jej po navrate vypytoval ako bolo co robili kto sa s kym dal dokopy a tak, tak mi len odvrcala nieco...dnes som sa dozvedel z istych zdrojov ze sa tam diali dost bujare veci, vyzliekacie karty ci co, flaska a podobne, viem ze tam nechybala ani moja priatelka, som strasne nastvany, ani mi o tom nepovedala, ako by ste reagovali vy keby sa nieco take dozviete?

xy:)

nuz, mal si byt s nou.. nechapem, preco silvestrovska chata bez teba, asi si bol niekade inde a sa nedalo, ale je to dost trapne, co predviedla. ja by som to oplatila takou istou mincou. tie kecy, ze ked jej veris, nemas sa coho bat, ked lubi tak nepodvedie, no hahah, nikomu nad hlavou svatoziara nesvieti.

Magy

v jednom mas pravdu - mala byt uprimna. ak by ste mali kvalitny vztah, niet dovod aby to tajila, ale zrejme nieco nie je v poriadku aj medzi vami.
taktiez ma zaraza, ze ste nesli spolu. takze sa vraciame k tomu, ze ten vztah nebude asi ktovieako hlboky - alebo ste spolu prilis kratko.
dajme tomu, ze tam doslo len k nevinnej vyzliekacej zabave. to, ze ti to nechcela povedat, moze znamenat, ze ta pozna, ako by si reagoval (neadekvatne, neveril by si jej...), alebo ta nelubi tak, ako si myslis ty, ze ta lubi. nema teda potrebu sa ti so vsetkym zverovat.
ak by aj k nevere doslo, v zmysle ze mala pohlavny styk s niekym, uz by si sa to zrejme davno dozvedel.
tu vsak moze zapracovat aj ludska zlomyselnost a niekto ti moze nahucat, ze sa s niekym vyspala a pritom to nespravila.
kazdopadne - chce to seriozny rozhovor s priatelkou (nie vysluch!!) a dat najavo, ze bud na take akcie budete chodit spolu-alebo vobec; ze by si bol rad, keby bola k tebe uprimna aj za cenu, ze ti povie nieco, co by sa ti nepacilo, ale bolo by to v konecnom dosledku lepsie, nez by si sa to mal dozvedat od inych, alebo byt tercom posmechu...
netreba dat na reci druhych, ale to sa da zvladat len ak si si naozaj isty, ze je k tebe partnerka uprimna. ak zatajuje, klame, zahovara - potom taky vztah ma velmi vratke nohy a kratky zivot.

DzanaFX

jajka001_ v dnešnom svete už dávno neplatí "Kým ťa ľúby, nepodvedie...Však mám milión kamošov a kamošiek, čo ľúbia a podvádzajú na každom kroku...(či už je to láska, alebo nie, prezentujú to tak)

jajka001_

ja by som sice ziarlila uz to ze keby on bol na chate s nejakymi babami...ale je pochopitelne ze ti to nepovedala, jedno ci nieco spravila ci nie, teba by to trapilo keby si vedel taketo veci
a myslim ze nic nespravila, jasne ze ked je zurka, tak je zurka, kym ta lubi, ta nepodvedie

DzanaFX

Ja nie som žiarlivá, ale toto by ma meganahnevalo, nenávidím neúprimnosť..Keby mi to frajer apsoň povedal, tak rekusnem, lebo keď je úprimný, tak nič netají...Ale keby nepovedal (a raz nepovedal) bolo zle nedobre, už sa neodvážil klamať....

wreck

vidis, a my furt len blbeho zolika a sedmu! :D

ale vazne: nie, mne by sa to nepacilo. uz to, ze isla sama a nie aj so mnou, by mnou dost otriaslo. ked sme raz dvaja, tak chceme byt predsa spolu. obzvlast na silvestra, nie? nechapem...

Milky

Ja i moja zena casto chodievame pracovne na sluzobne cesty. Ako ju mam skontrolovat ci v Skotsku, co tam robi? Proste jej verim. A ona mne.

majo553

verim, ale fantazia pracuje, ty mi chces ale povedat ze keby sa dozvies ze tvoj priatel sedel niekde na chate opity s polonahymi kamaratmi a kamaratkami tak to beries v pohode?

Milky

Veris jej?
Ked jej neveris teraz co v buducnosti? V dnesnej dobe ma kazdy prilezitost na nezistitelnu neveru. Ked ti bude chciet byt neverna, bud si isty, ze sa o tom nedozvies..