Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost

Príspevok v téme: Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost
peter007

Uz asi 3-4 roky mam velmi zavazne zdrav. problemy.. A vsak nie a nie zistit co za tym je. Mam tupe bolesti v zahlavy,unavu,nevolnost,zle prekrvenie koncatin,castu nespavost,zapchu,nesustredenost.. Nie kedy je to az take hrozne ze zo skoly ked idem newiim ci wobec dojdem domov! Prosim was ak ma niekdo bodobne priznaky piste, potrebujem aspon dakoho s kym by som o tom mohol pokecat, pretoze uz to psichycky nezvladam... :((((

lencok

mily peter, co najskor by si mal navstivit doktora, ak ide o stitnu zlazu, je zrejme ze ti sposobuje taketo problemy...vyvolava depresiu, unavu,...ak by aj neslo o tento problem treba ho riesit, nespavost, bolest hlavy a ostatne veci ktore si napisal mozu taktiez viest k vzniku depresie, necakaj uz!!! co najskor chod k doktorke a povedz jej co ta trapi, netrap svoje telo a dusu, ked sa ti da pomoct! treba to riesit, preco si tak dlho cakal...

123456

no tak klusaj k doktorke a nechaj si vysetrit stitnu zlazu.... a mas dostatok tekutin? tak 2,5 l/den?

ty kokso 3-4 roky cakat! takych ludi by som bila! :)