Uz asi 3-4 roky mam velmi zavazne zdrav. problemy.. A vsak nie a nie zistit co za tym je. Mam tupe bolesti v zahlavy,unavu,nevolnost,zle prekrvenie koncatin,castu nespavost,zapchu,nesustredenost.. Nie kedy je to az take hrozne ze zo skoly ked idem newiim ci wobec dojdem domov! Prosim was ak ma niekdo bodobne priznaky piste, potrebujem aspon dakoho s kym by som o tom mohol pokecat, pretoze uz to psichycky nezvladam... :((((
Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost
Ahoj Peto... vidim ze mas podobnu problem ako ja..ten pocit ze sa rano nezobudim alebo ze sa nedostanem domov lebo po ceste odpadnem mi je znamy.. ja to mam uz pomalicky rok tjez som behala po doktoroch a nic nezistili vraj to mam zo stresu alebo z lietania a bla bla.. ak si toto nahodou precistas kludne napis mail a popiseme o svojich \\\"cudnych priznakoch\\\"..uz sa asi na tuto stranku nedostanem bo ani teraz nevjem jak som sa sem dostala tak radsej napis mail:))) dik
neviem či je to ešte aktuálne,ale treba preliečiť krčnu chrbticu-akupunktútra
Co tak alergia na lepku alebo na mlieko.
Odstav na cas mlieko aj mucne vyrobky, skus enzymaticku kuru(napr wobenzym, ked iny nenajdes, je osveceny, hoci pomerne drahy)
Ak to bolo sposobene tym, za 2 tyzdne uvidis, ked sa telo aspon ciastocne ocisti. Enzymi ber na prasdny zaludok pre zvysenie ucinnosti.
Pridaj aj probiotic, mozes mat nejaku zlu bakteriu v crevach, dobre(laktobacily a ine) ju vytlacia.
Tlak,,, nee skor nizky, pretoze v zime my fialoveju az zltnu ruky... Hnusne daco, to ma tiez daco ta choroba s tym spolocne si myslim..
peter drzim ti palceky, mylsim ze mlieka pijes dost..potom napis ako si dopadol u Dr., hlavne nech sa to pohne, a tebe nech je konecne fajn
Tetania, newiim ale asi to nebude.. Pretoze je sposobena nedostatkom vapniku.. A ja Od malicka vpijem denne 2-4 litre mlieka.. Dost.. nee,?
pre 123456 nie hak neberiem a ani som nikdy nebrala. Mam 25 a odkedy som mala zapal mocovych ciest mam len problemy.
No.. tak zajtra som uz objednany.. DRZTE PALCI!