Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost

Príspevok v téme: Bolesti hlavy, nespavost, nesustredenost, malatnost, nevolnost
peter007

Uz asi 3-4 roky mam velmi zavazne zdrav. problemy.. A vsak nie a nie zistit co za tym je. Mam tupe bolesti v zahlavy,unavu,nevolnost,zle prekrvenie koncatin,castu nespavost,zapchu,nesustredenost.. Nie kedy je to az take hrozne ze zo skoly ked idem newiim ci wobec dojdem domov! Prosim was ak ma niekdo bodobne priznaky piste, potrebujem aspon dakoho s kym by som o tom mohol pokecat, pretoze uz to psichycky nezvladam... :((((

jaeny

peter007,o tetánii sme už písali,pozri TETANIA,fakt to môže byť ono,ja som tým trpela asi 3roky až to v januári vyvrcholilo a test štítnej si daj tiež pre istotu spraviť uvidíš bude to zas OK,pa

lencok

inak aj mna bolela aj krcna chrbtica, z toho aj hlava...
peter ale vazne sa chod dat vysetrit....ci to nie je stitna zlaza, uz necakaj ani minutu...ok

lencok

peter007, ja som chodila dva roky po doktoroch a nevedeli co mi je, az mi zistili uzkostnu poruchu, vyzera to na psychiku, a stitnu mas ok?

jaeny

ahojte,podobnými príznakmi som trpela i ja,tiež to bola štítna žlaza,teraz som 5rokov po operácii a znova sa objavili,bolesť hlavy v zátylku,trpnutie končatín,zima,unava,nespavosť,podráždenosť,potom som dostala záchvat,vtedy som myslela,že je už koniec a pri tom mi zistili,že mám tetániu,teraz beriem AD.-CIPRALEX a je mi fajn,skus sa pýtať na vyšetrenie,držím paste!!

k147

nepises kolko mas rokov. chodis na strednu,alebo vysoku. aj tak si este mlady. a kde su tvoji rodicia,ked ta nechaju takto trapit? to ti nemozu ony nieco vybavit? mim ma pravdu. chod inde.

mim

preco si nevybavis vysetrenia v inom meste, ak nedokazu u vas nic zistit? chod do bratislavy, su aj sukr. centra,kde ti urobia vsetky vysetrenia. ked sa ti to zda drahe, najdi cestu k norm. lekarovi. urcite niekto z vasich znamych niekoho pozna, len o tom musis povedat.