Mám takú, povedala by som veľmi nezvyčajnú otázku. Pred týždňom som ukončila vzťah s priateľom. Pred ním bol ešte jeden, na ktorého som bola tak naviazaná, že keď ma nechal, totálne som sa zosypala a odvtedy nie som schopná vo vzťahu fungovať (a tiež existovať bez žiletky, takže to bola pekne bolestná skúsenosť).
Netúžim po ďalšom chalanovi (ani dievčati), a to na pekne dlhú dobu. Poviete si, že ma to prejde, ale nechcem si to dovoliť. Potrebujem sa dať sama dokopy a zvládnuť konečne HPO, pretože zrejme to je hlavná príčina môjho chybného fungovania.
To však neznamená, že sa začnem zanedbávať, prestanem dodržiavať hygienu a podobné veci:) Práve naopak, chcem byť príťažlivá, schudnúť, etc., ale jedine sama kvôli sebe, kvôli tomu mizernému sebavedomiu, ktoré stále nemám.
Čo potom s prípadným nápadníkom? Ignorovať, prípadne dať jemne najavo "tiahni" (jo, čo je to jemne?); jednoducho, ako dávať mužom najavo, že nemám najmenší záujem?
Ako odplašiť chalanov
Dúfam. Snáď nenatrafím na nejakého zvrhlíka, ktorého nezáujem akurát tak ešte viac nakopne 0_o
Mimochodom, v súčastnosti záujem mám, a to veľký - o svojho psychológa. Je strašne sexy a sympatický, a včera som mu vyklopila pár vecí typu, že žiarlim na jeho priateľku, zvádzam ho a chcela by som sa s ním vyspať:) Ale na druhú stranu, keďže je dobrý terapeut, na niečo také nepristúpi a aspoň sa na to môžem bližšie pozrieť, ako takým veciam nepodľahnúť a nevyklopiť ich ďalšiemu mužovi -ktorý by aj súhlasil - predtým, než si uvedomím, že... že čo? Sex áno, ale vzťah nie? Ou, to som teda dopadla.
aha, tak to som netušila, koľko máš rokov :D
ale myslím si, že každý normálny chlap, čo má aspoň štipku rozumu, pochopí, že nemáš záujem, ak mu to narovinu povieš.
Meretseger,
ci mas dost primitivny mozog, to neviem. Ale malo by ti to stacit.
doubledog: Nájdu sa aj takí, ktorých to neodradí.
lulu22: Paráda, skúsim :D Hoci sama v dvadsiatke vyzerám tak na 14, bohužiaľ, ale ešte vždy sa môžem preukázať občianskym, že na deti už mám vek :D
no to je fasa :-DD
ak bude mať o teba niekto záujem, tak mu povedz, že máš malé dieťa. to odradí skoro každého chlapa :D
kamoška to má vyskúšané, bola na x stretnutiach a zozočiatku nepovedala, že má dieťa-ani sa jej žiadny nepýtal, ale až keď mu to na nejakom 3-4rande povedala, tak už sa neozval..:) a od tých pár nevydarených skúseností to hovorí hneď na prvom :D a aj tak sa nájde nejaký chuj vždy, čo sa ozýva, ale s tým, že len keď má voľný víkend(že syn je u otca).. :D
chobot: Ha, že mi to nenapadlo skôr!
pravy huhu: Netvrdím, že som zosypaná, nauč sa čítať. A neviem, čo je na tomto chujovina, asi nemám dosť primitívny mozog na to, aby som to pochopila.