Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie penisu + flaky

Príspevok v téme: Svrbenie penisu + flaky
Jozef0001

Dobrý deň,

na penise pod predkoškou sa mi robia biele flaky ktoré po zotretí alebo umytí sa objavia znovu. Sú spojené s neustálym svrbením a začervenaním. Bol som si dať urobiť testy na pohlavné choroby a nič mi nezistili. Po googlení som našiel že to je nejaká infekcia, ktorú je možné pomocou nejakého krému behom pár dní odstrániť. Neviete mi niekto poradiť prosím možno tu už niekto mal podobný problém.

Ďakujem.

kacer

mam ten isty problem a potreboval by som poradit som totiz mimo sk a neviem co mam robit
mohol by mi niekto odpisat na e mail vopred dikes

refo55

Dobry den, chcem sa spytat, mam podobny problem ze ma neustale svrby v oblasti zaluda, kupil som si canesten krem, a chcem sa opytat ci sa nanasa priamo na zalud alebo iba z vonku na predkozku ?

Romčo 1990

Ahojte mám podobný problém, priateľka má baktériu candida a mňa po pohlavnom styku s ňou svrbí a páli pohlavný úd. Čo s tým ďakujem

wedxya

Dobry den,

podla popisu mam podobny problem. Mne sa na internete podarilo vygooglit len toto (www.livedoctor.cz). Moj problem vyzera presne ako tento pripad. Podla vysetrenia to kandidoza nie je. Dalej som sa zatial nedostal. Viete mi poslat linky, ktore ste nasli? Pripadne ak ste uz problem vyriesili, ako sa Vam to podarilo.

dakujem
p.

wedxya

Dobry den,

podla popisu mam podobny problem. Mne sa na internete podarilo vygooglit len toto (www.livedoctor.cz). Moj problem vyzera presne ako tento pripad. Podla vysetrenia to kandidoza nie je. Dalej som sa zatial nedostal. Viete mi poslat linky, ktore ste nasli? Pripadne ak ste uz problem vyriesili, ako sa Vam to podarilo.

dakujem
p.

lapacho

Ahojte, ja tiež pociťujem svrbenie, skôr až pálenie pri močení. Začne to vždy po nechránenom pohlavnom styku, na žaludi sa mi vyhodia malé červené fliačiky. Partnerka máva vaginálnu mykózu, po sexe mávame obaja podobné príznaky: ja svrbenie, pálenie, ona svrbenie, výtok. Poraďte mi, ako sa mi dá pomôcť?vďaka

lapacho

Ahojte, ja tiež pociťujem svrbenie, skôr až pálenie pri močení. Začne to vždy po nechránenom pohlavnom styku, na žaludi sa mi vyhodia malé červené fliačiky. Partnerka máva vaginálnu mykózu, po sexe mávame obaja podobné príznaky: ja svrbenie, pálenie, ona svrbenie, výtok. Poraďte mi, ako sa mi dá pomôcť?vďaka