Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie penisu + flaky

Príspevok v téme: Svrbenie penisu + flaky
Jozef0001

Dobrý deň,

na penise pod predkoškou sa mi robia biele flaky ktoré po zotretí alebo umytí sa objavia znovu. Sú spojené s neustálym svrbením a začervenaním. Bol som si dať urobiť testy na pohlavné choroby a nič mi nezistili. Po googlení som našiel že to je nejaká infekcia, ktorú je možné pomocou nejakého krému behom pár dní odstrániť. Neviete mi niekto poradiť prosím možno tu už niekto mal podobný problém.

Ďakujem.

Karik

Uz asi 6 dni mam svrbenie po celej spodnej casti tela. Pochadza to z oblasti genitalii, miesku penisa. Nepozorujem ziadne scervenanie ani pluzgiere. Len mam strasny pocit svrbenia a niekedy palenia pokozky. Na semenikoch mam na dvoch miestach jemne popraskanu pokozku a na mieste medzi analnym otvorom a penisim citim slaby tlak.
Vie mi niekto poradit co to moze byt? Obavam sa ze to moze byt genitalny herpes.....

rader

Problém nastáva vtedy ak je fajka a potom pich alebo kombinácia jazyk dole a potom pich. Baktérie z úst a niekedy aj špinavých rúk pri prstovaní alebo honení sa prenesú do slizníc muža alebo ženy dolu. V prvom rade hygiena je veľmi dôležitá. Potom je dobré použiť gumu umývať si ruky a lízanie a fajka tak to je problém ale dá sa aj to len potom opäť raz hygiena. Bohužiaľ. ja viem niekto si povie to sa nedá, ale ak ste takýto problém už mali a vyliečite si ho potom je oveľa ľahšie dostať ten problém späť. Viem o čom hovorím. Verte mi. Svrbenie penisu ranky na predkožke ako aj fľaky na žaludi sú svine, ktoré sa opakujú a aj veľmi radi prenášajú na baby a opačne. Baba má výtoky a svrbenie ale aj ranky a má problém zvlhnúť a ak tak len výtokom ktorý jej stále otravuje život a chalan fľaky, svrbenie a ranky a cez deň to necíti ale pri styku to nie je také v pohode ako by to malo byť. Ak to neliečia obaja naraz (súčasne) baba sa vylieči a chalan jej to daruje opäť alebo opačne baba dá chalanovi no je chorá a chalan sa nakazí. Kto neverí nech robí ďalej chyby za ktoré sa platí. Papa

Lajkoš

Dobry den chcem sa spytat mam na zaludi cervene flaky a vipada to ako keby sa mi šupal zalud a aj ma to svrbi.....prosim o radu ako to mám vireit

Hanny

Dobry den chcem sa opitat mam na nohevedla laveho semeniku velki cerveni flak strasne ma svrbi a pali co to moze bit?

drbo

Je to zo sucheho sexu vagína nieje poriadne zvlhčena a z vnutra sa onu škreš.Poznam to riešenie je ABSENCIA SEXU.NETRTKAJ

Ciraka

Ahojte pár dní som sa nesprchoval kvoli chorobe a včera pred dneskašim sprchovaním sa mi zjavili niake vyražkjy su červene a bolia možete poradtiť že čo to je?

bello

cervene vyrazky okolo penisu na podbrusku a svrbenie.Ziadny vytok ani palenie penisu pri moceni,je to 5 dni stare po pohlavnom styku a prislo to hned na druhy den po pohlavnom styku.Co to moze byt,mam sa znepokojovat...?

agneska

dobry vecer potrebujeme surne radu s priatelom.ma problem s penisom na zaludi ma male cervene gulicky strasne ho to vsetko svrbi a pali vzdy potom co mame sex vzdy po vytiahnuti ho to strasne svrbi..do teraz tento problem mal iba moj priatel no teraz to mam uz aj ja strasne ma pali okolie vagini a vnutro ma svrbi je to dost neprijemne mozete nam poradit co to je alebo co je nato dobre podotikam este ani jeden s nas nemal ineho sexualneho partnera obaja sme zo sebou spokojny len tento problem nas trapi obydvoch chceme si sex uzivat naplno no neda sa to ak nas to svrbi pali a boli viete nam poradit dakujeme

bonoa

dobrý deň všetkým, mal som ten istý problém ako všetci, začervenanie,svrbenie,fliačky biele a biely výtok po močení , mne pomohol canesten ,ale najdôležitejšie je sa nebať a isť lekarovi neni to nič hrozné ,poslali ma na venerologicku ambulaniciu je to ako urologia ,len tu sa riešia takéto veci,,, no ochorenie sa vola kvasinková infecia ,odstranuje sa tým canestenom a je spôsobena nadmernim použivaním cukrov ,sladkych malinoviek ,kolačkov , môže to byť aj s antibiotýk takže nebať sa isť tam alebo kup si canesten a vysad sladke aspon na dva týždne ak nepomože tak lekarovy a ten predpíše antibiotitá určene na preliečenie , dúfam že som pomohol :)

lulu66030

Držím Vám chlapi palce, aby ste našli riešenie pre Váš problém. Viem, aké sú tieto ťažkosti nepríjemné pre ženu a chápem, že pre chlapov to musí byť podobne skľučujúce.
Ak by sa chcel k tomu vyjadriť Pán RNG, akiste by dobre poradil.

Otázka pre shigella:
shigella, ty si mníška ?!

A zdravím všetkých škodoradostníkov!