Nechcené chudnutie

Príspevok v téme: Nechcené chudnutie
Unik

Zdravim,ja mam opacny problem ako vacsina tu, a to ze som nechcene schudol 10 kg. 3 roky som mal 90 kg bez zmeny,a v septembri som sa postavil na vahu a zrazu 83,a uz to slo len dole, jedol som tak isto ako aj predtym a stale som chudol, teraz mam 80 a nech jem co chcem neda sa mi pribrat :/ Chvilu som aj pribral kusok ale to som jedol fakt ze strasne vela a cvicil,ale potom to hned zase islo dole,vyzeram ako spajdla :/ Neviete cim to moze byt? ( poslednych par mesiacov mam problem aj so spankom,kazde rano sa budim prilis skoro,okolo 6-7 aj ked idem spat o polnoci)

Jankaaa1

Dobry den som stredoskolacka a tiez mam ten isty problem. Schudla som za tri mesiace z nicoho nic a nemozem pribrat. Neviem co mam robit ale vypadam uz ako spajla a neviem ako to zmenit prosim poradte mi co mam robit.
Stale som unavena, nahnevana, niekedy mi je zle. Nedokazem poriadne jest.

verine

Unik, prišiel si na to, preco si chudol? Ja mam podobný problém, schudla som nechcene, mala som aj obdobie nechutenstva az tak, ze som mala problém piť vodu, ale donútila som sa. Bola som aj ma Gastre, aj na krvné testy, aj Sono brucha a vsetko mam v absolútnom poriadku. Avsak chudnem ďalej, aj ked jem, a neviem si rady. Chcela som aj vyšetrenie štítnej žľazy, ale vraj netreba, kedže mam krvný obraz v poriadku...

Unik

Neviem vobec na co boli tie testy robene :/ ja som len prisiel k obvodnej lekarke s tymto problemom, zobrala mi krv,a o tyzden som volal o vysledky,a ze je vsetko v poriadku..

Stitnu zlazu vysetruju na endokrinologii,ze? Neviete ci tam staci len prist?
a tie testy na karcinogennu analyzu su co a kde sa robia ?
dakujem..

Unik

No bol som u obvodnej lekarky a brala mi krv na rozne testy,ale vsetko je v poriadku..tak ja uz neviem, mam ist este na odborne gastro vysetrenie?

Unik

Tak by som poprosil ten dotaznik teda ak mozem, moj mail : chillion@pobox.sk
A mam ist teda rovno na odborne vysetrenie ci najskor za obvodnou lekarkou?
dakujem

bebe25

Odporúčam ísť urýchlene na odborné vyšetrenie - štítnej žľazy a gastro vyšetrenie.

Môžem ti poslať diagnostický dotazník, po vyplnení ti pošlem výsledky, ale aj bez toho ti radím navšíviť odborníka.

Unik

Na potrebu casto nechodim, myslim si ze aj stolica je v poriadku. A ine priznaky ani velmi nemam, len to chudnutie a spanok plus trochu problemy s erekciou :(
Kazdopadne dakujem za odpovede,
pojdem za doktorkou nech mi vezme krv alebo co...