Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako získať prvé dievča ako na to?

Príspevok v téme: Ako získať prvé dievča ako na to?
soto

Zdravim potreboval by som poradit som zalubeny do svojej spoluziacky a neviem ako by som ju mal zbalit je to velmi pohladne dievca a bola by to ak by to vyslo moja prva laska no neviem ci nie som jediny kto bojuje o nu no potreboval by som ju zbalit lebo velmi som do nej zamilovani a nemozem ani o nicom rozmyslat len o nej prosim poradte ako na to vopred dakujem za odpovede

palonho@centrum.sk

lulu000

najhorsie je natom to ze vecsinou ta prva laska nevydrzi a ked sa rozidete stale jeden z vas bude este nieco citit k tomu druhemu a ked sa budete kazdy den vidat v triede tak chudak ten ktory este lubi. bude to fakt tazke zabudanie :/ poznam to z vlastnej skusenosti i ked nebol z tej istej triedy ale mal triedu hned oproti a tiez som ho vidavala kazdy den a tazko sa mi zabudalo este teraz sa za nim obhliadam v skole a je mi smutno no zivot ide dalej. ale urob ako myslis. ja len vravim svoju skusenost :)

Matýsek

Zdravím Ťa,

musím podotknúť, že nie vždy sa vyplatí mať spolužiačku za priateľku.

Dievčatá vo veku 13-16 rokov, ak sú v spoločnosti kamarátok, zvyknú si rozprávať kadečo, takmer všetko, čo sa im prihodilo a podobne.

Teda, musíš byť na pozore a neurobiť žiadnu chybu, aby potom neboli chýri o Tebe v triede, proste aby Ti nekazila povesť v triede.

Takisto, česť výnimkám a inteligencii niektorích 14 ročných dievčat, pretože to sa dnes len tak nevidí. :)

zalko

Ahojte paci sa mi jedno dievca z triedy ale neviem ako mam zistit ci sa jej pacim a neviem ako by som ju mal zaujat dali by ste my prosim radu lebo stale nanu myslim

ShaulaThalit

Práve som ti chcela poradiť, aby si jej napísal... ale potom som si ešte raz prečítala tvoj príspevok, a skonštatovala som, že to asi nebude najlepší nápad....

milli11

Macher.

Cez telefon by som si ani ja netrufla. Ale ja celkovo nerada telefonujem. Kym ine kamaratky prekecaju cele hodiny aj cely kredit, ja telefonujem skor stroho. Ahoj. Ano. Nie. Co potrebujes? Dobre. Cau. :D Zato pisat by som dokazala aj romany.

Ale zoci-voci som uz pozvala muza na rande. Sice odmietol, ale nie je to nic strasne. Dokonca aj uznal, ze mam odvahu a odvtedy spolu aj lepsie vychadzame, hoci len ako kamarati.

Keby si to skusil, ze chces niekam ist a nemas s kym?

Ona vie, ze sa ti paci?