Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako získať prvé dievča ako na to?

Príspevok v téme: Ako získať prvé dievča ako na to?
soto

Zdravim potreboval by som poradit som zalubeny do svojej spoluziacky a neviem ako by som ju mal zbalit je to velmi pohladne dievca a bola by to ak by to vyslo moja prva laska no neviem ci nie som jediny kto bojuje o nu no potreboval by som ju zbalit lebo velmi som do nej zamilovani a nemozem ani o nicom rozmyslat len o nej prosim poradte ako na to vopred dakujem za odpovede

palonho@centrum.sk

macher

prosim skusenejsich potrebujem zbalit dievca ale byva v nitre a ja v ilave iba si volame a ked ju chcem pozvat na rande tak stuhnem nic semna a ni p nevinde

milli11

To je take zlate, ach, tie prve lasky, este nevinne. :)

brazilcanka, nestras ho, tahanie za nos a intrigy pridu na rad neskor, ked uz bude starsi. ;)

Skus jej napriklad s niecim pomoct, s nejakou ulohou alebo ci nieco nepotrebuje odniest. Bud k nej mily, usmej sa na nu. Ak ta nikam neposle, mas uz zpola vyhrate. Ale zas sa nenechaj zneuzivat, ze si z teba urobi poskoka. To hovorim podla seba, ja sa rychlo zalubim do takeho, co je mi ochotny sam od seba pomoct.

brazilcanka

ano ano presne, najprv nejake lichotky ale zas nie moc vtierave, zaujimaj sa o nu jak sa mala po skole, ake ma zaujmy, mozno natrafite na daco spolocne, trebars sport, behanie, bike a mozes jej navrhnut ze to mozete robit spolu :)mozes jej povedat ze je ti velmi sympaticka a pozvi ju niekam. vsetko zbadas na jej spravani, aj ked zeny vedia velmi dlho tahat za nos a davat nadeje lebo sa im ta pozornost paci, ale ak si inteligentny prekuknes to na zaciatku a potom s nou nestracaj cas..

risko expert

pozvi ju na kofolu alebo niekam na zmrzku do reštiki a na začiatok lichotenim a ak ti to zožere tak ju niekam pozvi to zabere tak caw kamo a nabuduce povec či je staršia či mlačia a kolkomaš rokav ty a ona