Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako získať prvé dievča ako na to?

Príspevok v téme: Ako získať prvé dievča ako na to?
soto

Zdravim potreboval by som poradit som zalubeny do svojej spoluziacky a neviem ako by som ju mal zbalit je to velmi pohladne dievca a bola by to ak by to vyslo moja prva laska no neviem ci nie som jediny kto bojuje o nu no potreboval by som ju zbalit lebo velmi som do nej zamilovani a nemozem ani o nicom rozmyslat len o nej prosim poradte ako na to vopred dakujem za odpovede

palonho@centrum.sk

Leela333

Radca, stále viac ma udivuje ako pokojne to píšeš a necítiš sa pre to ani trochu zle. Že tým babám natáraš, že ich miluješ a pod, a potom ich odkopneš, lebo sa ti zunujú. Fakt si trieda, musíš byť na seba hrdý.

Ale fakt ti neverím, že ti na toto skočí nejaká žena od 22-34, jednoducho neexistuje. Ešte tie dvadsiatky mladšie možno, ale staršie ženy určite nie, také už majú svoje skúsenosti s malými "casanovami" ako si ty, takže ti veľmi ťažko naletia na sladké rečičky. Navyše ženy okolo 30 rokov už uvažujú aj nad stálejším vzťahom, rodinou a pod., takým určite nestačia sladké reči, básničky a koláže aby ti vliezli do postele.

sinker

to by mala byt obojstranna pritazlivost a obojsrranne ocareniw druhtm vtedy to niw je tazke zbalit dievca.lebo pokial len muzovi sa paci zena a opacne tak anaha je tazsia a ocarit moze tazsiou oracou svojiu osobnostoy.Aj take som pocula ze vobwc sq zene nepacil zo zac xhlap ale ako sa spiznavali sa do neho zalubila lebo ju svojou povahou ocaril aj opacne to funguje.Obal sa prekresli pod vplyvom povahy cloveka pozitivne alwbo negativne.Aj krasavec moze stratit na krase ked sa prejavi ako neohrabanec.

anjelik*

Veď hej, len ma to pobavilo a preto som sa ozvala. :o) Že ale aký Casanova sa tu zrazu vyskytol. :o))) A situáciu si nesťažuješ, vždy sa podobné pritiahne. ;o)

Radca125

anjelik, kazda dostane sancu, ze ma moze presvedcit, ze je ta prava. Moze ma zaujat tak, ze od nej neodidem, ja sa tomu nebranim. Je to na nich. Ale temou bolo ako ziskat dievca, nuz tak som poradil, ze je to velmi jednoduche (v drvivej vacsine) a na co baby reaguju, ako rozmyslaju, tak ak to chalan vyuzije a ostane s nou, lebo je ta prava, tak som mu pomohol, takze robim dobry skutok pre neho a ze to ja vyuzivam inak, je len moja vec. :)
A ked toto zverejnujem, tak si stazujem situaciu :(

anjelik*

Radca, tie babenky sú možno blbé, ale sú aspoň živé...dokážu ešte uveriť na romantiku a pravú lásku..ale ako vidíš ty sám seba? ;o) Najzábavnejšie je, že sa čuduješ, že ich MUSÍŠ opustiť..a čo iné, keď sú pre teba len a len naivné husičky, ktoré ti poslúžili na chvíľkové pobavenie? :o) Ja milujem hry, ale hry dvoch rovnocenných partnerov, to je potom výzva a nie klamanie malých dievčatiek...Vyhrať nad slepým nie je výhra...a ani remíza. :oP

Radca125

Leela, mne sa nepacia mlade nevyvinute pubertacky, ktore su este pochabe. Moja kategoria je tak od 22 do cca. 34. Na tieto baby to zabera. Pochop nejde o to zbalit za den, ale systematicky. Rekord som mal za 3 dni a o jednu som sa snazil 1,5 mesiaca, co bolo maximum. To som riesil aj tak, ze som urobil taky album z fotiek z mobilu co sme sa pri stretnutiach fotili, ponaliepal do albumu, napisal take, ze Tu som stretol zenu, ktoru milujem ako nic na svete, Tu som sa jej prvykrat prihovoril, Tu sme boli prvykrat na kave atd. a potom som tie miesta este obehol a vsade som polozil kvety a napisal, ze Dakujem boze,ze si stvoril take nadherne stvorenie ako Erika a dakujem za tieto miesta, kde som s nou mohol byt stastny adt. bla bla, oblbovaky. Bola uplne paf a to bol potom sex :) Mi to pripadalo, akoby sa v nej znasobilo vsetko to odriekanie :))) No horsie je potom ked ju tak necham so zlomenym srdcom, lebo ked mi podlahne, tak uz ma nebavi, ale neviem si pomoct :(
No ale ked su baby take blbe, ze na taketo jednoduche blbiny sa daju zbalit, tak co sa mam zabit? Ze ano. Vaz si, ze si to jedno rozumne precento, ktore nema v sebe slabost podlahnut romantike a vycitis, ci to chlap mysli vazne, ci nie.

Radca125

Leela - funguje to, mam to overene - ty si to 1% na ktore to nefunguje :P ale by si sa cudovala, ako baby reaguju na sladke recicky - samozrejme musis im to vraviet presvedcivo a nesmies to prehnat, aby netusili, ze ich iba oblbujes. Je to fakt lahke, chce to len trochu cviku - a su k tomu aj take basnicky, kde sa iba pomeni meno, co robi, zaujmy a pod. a akoze som to zlozil z lasky pre babu - z toho su hned hotove. Fakt baby su jednoduche stvorenia ak treba nieco v tomto poriesit :)

Leela333

Radca, vypýtaj si späť peniaze za tie "školy zvádzania", lebo na toto zbalíš maximálne babu vo veku 13-14 rokov.

Radca125

Ako zbalit babu? Nie je nic lahsie. Je to velmi jednoduche - aspon pre drvivu vacsinu - oni moc nepozeraju ocami ale citmi a kazda chce byt pre niekoho jedinecna, uzasna, vynimocna - takze staci vyuzit tuto ich slabostku. Par krasnych reciciek, nejake tie kvety, nejake to blaznovstvo pre nu urobit a 99% podlahne do mesiaca :) Nehanbi sa jej povedat, ako sa ti paci, ako si z nej hotovy, ze pri nej padas do kolien, ze by si bol ten najstastnejsi clovek na svete, ak by s tebou chodila atd. bla bla bla. Ako sa hovori, natlac jej do hlavy kaleraby :)
Su aj take skoly zvadzania, kde ti vysvetlia, ako baby rozmyslaju a ako jednoducho na ne sa da ist ;)