Leela, mne sa nepacia mlade nevyvinute pubertacky, ktore su este pochabe. Moja kategoria je tak od 22 do cca. 34. Na tieto baby to zabera. Pochop nejde o to zbalit za den, ale systematicky. Rekord som mal za 3 dni a o jednu som sa snazil 1,5 mesiaca, co bolo maximum. To som riesil aj tak, ze som urobil taky album z fotiek z mobilu co sme sa pri stretnutiach fotili, ponaliepal do albumu, napisal take, ze Tu som stretol zenu, ktoru milujem ako nic na svete, Tu som sa jej prvykrat prihovoril, Tu sme boli prvykrat na kave atd. a potom som tie miesta este obehol a vsade som polozil kvety a napisal, ze Dakujem boze,ze si stvoril take nadherne stvorenie ako Erika a dakujem za tieto miesta, kde som s nou mohol byt stastny adt. bla bla, oblbovaky. Bola uplne paf a to bol potom sex :) Mi to pripadalo, akoby sa v nej znasobilo vsetko to odriekanie :))) No horsie je potom ked ju tak necham so zlomenym srdcom, lebo ked mi podlahne, tak uz ma nebavi, ale neviem si pomoct :(
No ale ked su baby take blbe, ze na taketo jednoduche blbiny sa daju zbalit, tak co sa mam zabit? Ze ano. Vaz si, ze si to jedno rozumne precento, ktore nema v sebe slabost podlahnut romantike a vycitis, ci to chlap mysli vazne, ci nie.