Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kryolipolýza

Príspevok v téme: Kryolipolýza
Alča

dievčatá máte niekto skúsenosti s kryolipolýzou,, dole je odkaz je to dovozca s čech a píše tam práve na čo si dávať pozor, keď to čítam tak sa celkom desím. Neviete ako to funguje u nás na slovenskom chcela by som to skúsiť,, bol už na tom niekto aké máte skúsenosti, vďaka za info,,, Alča-Žilina
inak ten odkaz je www.naturgreen.cz

oxy

ahojte,

prosim vas kto ste boli v EFFETTE v BA,postupovali ako mali? resp. maju tam pristroj s nasavanim alebo iný?
kupila som si u nich kupony no nie som si ista ci tam mam ist.

dakujem za odpoved

Lidka TN

Dnes som bola v salóne EFFETTO v Bratislave, nikdy viac!!! Hneď keby to aj malo efekt, už by som im viac nedala zarobiť, lebo si vôbec nevážia zákazníka. Žiadny pozdrav na privítanie, hoci pracovníčka vedela, že som prišla až z Trenčína. Musela som počkať, kým si spraví kávu a až potom ma pripojila na prístroj. Zavrela ma v miestnosti, vraj keby mi to spadlo, mám zakričať. Ani raz sa nezaujímala, ako sa cítim, proste kašľala na mňa. Po chvíli som len počula chichot, ako sa družne bavila so svojím priateľom, ktorý ju prišiel potešiť. Potom ma odpojila a dovidenia. Žiadne ďalšie inštrukcie, že treba piť veľa vody a pod. Ani sa nečudujem, že musia zákazníkov zháňať cez Zľavomat. Byť majiteľkou, určite si dám väčšiu námahu pri výbere svojich pracovníkov.

miska222nb

Ahojte chcem sa opytat salon EFFETTO(bratislava) bola ste tam niektora na kryolipolize?na co si mam dat pozor aby to bolo funkcne teda co musia robit spravne?dakujem za odpoved

MARTINUSKA

ako citam vacsinou mate zle skusenosti s vysledkom kryolipolyzi...pocula som ze vo vela salonoch nemaju kvalitne stroje ktore mrazia takze vysledky po nich su nijake..treba si zistit ku komu idete a ci ten stroj aj mrazi...ja som bola v estetickom centre nikol v bratislave a tam mi pracovnicky ukazali ako klesa teplota a pocas osetrenia som videla ze je na -5 a taktiez maju vsetky stroje certifikovane...vysledok bol - 4 centimentre takze som spokojna

PETRA -FRAN.

Ja som bola na kryolipolyze v Estetickom Centre Nikol davaju tam nemrznuce podlozky a maju aj super ceny a vysledok bol taktiez pozityvni

katuska8888

J som bola na kryolipolyze na brusku a potom jednom osetreni mam ubytok centimentrov cize oplatilo sa vyskusat:) treba si len davat pozor aby vam dali nemrznuce podlozky potom je to uplne bezpecne...

Tina 123

ahojte, ja som bola na \"kryo\" s nasatim dva krat a je to myslim veeeelka bublina. Vobec som neschudla, ani sa nezmensil objem...
Pri druhom nasati uz som trocha aj zacala pochybovat, lebo mi rozpravala nova prostoreka pracovnicka ze chodia tam mlade stihle baby a naivne si myslia ze im to pomoze, ale ze este nikoho nevidela aby naozaj mal nejaky efekt.
Ak chcu sluzbu reklamovat tak sa to neda lebo sa povie ze asi sa nestravovali spravne ale ze vraj po dvoch mesiacoch clovek ani nepride nic reklamovat...dobry tah na klientov aby zacali pochybovat o sebe nie o salone, studie to dokazuju ze presne tak to na zeny funguje :-)
Prosim napiste ake mate skusenosti.
Dakujem.

trinity1222

ja som na tom bola v ziline v jednom studiu. Po zlave z povodnych 300 eur na necelych 50 eur som sa objednala a verila na zazrak. Ten sa vsak nekonal! Okrem toho, ze je to neprijemna procedura, kedy Vam nasaju tuky na bruchu a nehybne lezite 45 min, sa ocakavany efekt nedostavil ani po 3 mesiacoch. Deklaruju ubytok tukov do 6 tyzdnov, pritom jedine, co sa dostavilo okamzite boli bolestive modriny, ktorych ucinok bol taky, ze som nedokazala 3 dni spat na bruchu. Uz nikdy viac!!!

Zuzu1234

Asi 7 cm,ale pre mna je dôležité že tam kde som chcela,lebo nie som tučná,len v bruchu neviem schudnúť a stehná mám hore široké.Merala som sa stále.Ahoj.