dievčatá máte niekto skúsenosti s kryolipolýzou,, dole je odkaz je to dovozca s čech a píše tam práve na čo si dávať pozor, keď to čítam tak sa celkom desím. Neviete ako to funguje u nás na slovenskom chcela by som to skúsiť,, bol už na tom niekto aké máte skúsenosti, vďaka za info,,, Alča-Žilina
inak ten odkaz je www.naturgreen.cz
Kryolipolýza
tiez by som sa chcela podelit o svoju skusenost s kryolipolyziou.Po precitani vsetkych diskusii co som na internete nasla som si vybrala radsej medicinsko-kozmeticke centrum ako nejaky kozmeticky salon.Predsalen ide aj o zdravie a vtedy by mal clovek volit skor odbornikov ako prihliadat na cenu.Bola som v Mediskine v BA a vsetko prebehlo super,ziadne omrzliny ako som sa docitala ani nic podobne.Len trocha citlivejsia koza po zakroku.Momentalne som tri tyzdne po zakroku a rozdiel vidim uz teraz,takze som zvedava na vysledny efekt po 6tich tyzdnoch
Ahojte chcem sa spýtať či niekto z Vás nebol na kryo v Nitre v štúdiu SILUETT a ak áno ako to prebiehalo.Ja tam mam ísť ale keďže väčšina z Vás ma negatívne skúsenosti tak váham či to radšej nenechám tak!!!! :-(.Ďakujem za odpovede.
VCERA SOM BOLA NA KRYOLIPOLYZE V DERMACENTER V NITRE ,PRI NASATI TO DOST BOLELO A BOLELO TO AJ POTOM CELYCH 60 MINUT ESTE V NOCI MI DOSLO ZLE DOST ZLE ODPADLA SOM SOM MIMO CELY DEN SOM BLEDA MAM ZAVRATE JE MI BLBO NIEJE MI ABSOLUTNE DOBRE OD BOLESTI HLAVY CEZ SILNE ZAVRATE BOLESTI BRUCHA A DOKONCA SA UZ ZACALI OZYVAT AJ OBLYCKY KED SOM TAM DNES DORAZILA DO DERMACENTER SA SPYTAT NA TO CI JE NORMALNE ODPADAVANIE A TIETO MDLOBY VIDELA MA ZE SOM NENI OK NO S USMEVOM MI ODPOVEDALA ZE TO JE V PORIADKU SOM TAM OBJEDNANA ESTE NA 5 PROCEDUR NO NIE VSETKY KRYO ,ALE ASI TAM UZ NEPACHNEM A ZA DALSIE PIJEM 4L VODY DENNE ORGANIZMUS MAM ZDRAVY TAK NECHAPEM PRECO MI JE TAK AKO MI JE MA NIEKTO PODOBNE SKUSENOSTI? MYSLIM ZE ZAJTRA NAVSTIVIM SVOJU LEKARKU A NECHAM SA POSLAT AJ NA SONO VYSETRENIE .......SAMO AK TO PREZIJEM
@ mato_k bol si spokojny v effetto?
prípadne nejaké nové info ohľadom tohoto salónu a kryo? vopred ďakujem
Ahojte ja som tiez absolvovala kryo a som spokojna bola som v BA v petržalke vitality s.r.o poliklinika šustekova.U mna to zabralo dodrziavam pitny režim a zmenila som stravu.Presla som na dukanovu dietu a naozaj to funguje.Za dva tyzdne som schudla 5 kg myslim si,ze je to skor stravou kryo len dopomoze:-)Som spokojna.Som po pôrode takze uspech u mna je kazde kilo dolu.:-)
Ahojte baby,
citam ako to vsetky chvalite ale treba si dat pozor na vedlajsie ucinky!!!! rozpravala som sa s doktorkou ktora to robi a ta mi povedala ze je to dost nebezpecne: Ked chcete ist na zakrok tak nesmiete byt vobec chore a nesmie byt v tele zapal, lebo tym ze sa tuky uvolnuje a lymfy otvaraju mozete vazne ochoriet lebo sa Vam dostane zapal do celeho tela!!!! A po druhe je pravda ze by to malo byt trvacne ale treba si uvedomit ze tuk sa bude aj nadalej ukladat ale na inych miestach cize Vam to moze doslova znetvorit postavu!!!! Dajte si pozor a hlavne porozmyslajte ci Vam to zato stoji!!!!
ahojte,
dnes som bola v salóne EFFETTO v BA, pekné prostredie, cistota, hygiena, aj samotná kryolipolýza, milý prístup pracovníčok, vsetko super! studio mohu jen doporucit. prídem aj druhýkrát :)
Ahojte vsetci chcel by som sa opitat ze ci to je dobre aj pre mladsich ludi (14-15) rokou ked je to bespecne ak ne aj tak si to rad precitam
Dakujem