Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vaša voľba

Príspevok v téme: Vaša voľba
marakuja

Napadla ma taká otázka, na ktorú bude asi ťažko odpovedať, keďže nikto nevie, ako by sa v takej situácií zachoval, ale čisto teoreticky. Ak by sa stala nejaká nehoda, alebo niečo také, a mohli by ste zachrániť buď svojho manžela (priateľa), alebo svojho súrodenca (poprípade rodiča). Čo by ste urobili?

lost

ozaj, a co ak by ste s rodinou leteli v lietadle atd a padli by ste v horach? nebolo by tam na kilometre ani 1 kaloria jedla, tj. len sneh a lad a kamene..

realna situacia, ktoreho by ste prveho zjedli? ;)

(neraz sa to stalo a zaujimave ako rychlo sa clovek uchyli k niecomu o com by sa mu ani nesnivalo v nocej more, len aby prezil)

lost

jajka, a keby si si mala vybrat, ci prezijes ty, alebo tvoje dieta, ktore by si si vybrala?

mozno tak isto uvazuju aj tvoji rodicia :) ale ktovie, mozno take hovoria len zo zdvorilosti :D

jajka001_

šak to určite bolo len teliatko:) a ktore ine sa moze pochvalit v kravine tym, ze sa viezlo osobákom hm? :)psy sa tak bezne vozia

jajka001_

mna by urcite nenapadlo nic take ze rodicia si uz svoje odzili :)
dokonca sa obavam, ze by som uvazovala aj o zachrane svokry:)) skratove konanie, no viete :)

marakuja

No ako ja som to nemyslela až tak doslovne, ale je to tak, tak jak si aj ty napísal, že rodičia si už svoje odžili, chápeš:D Inač vôbec tak neuvažujem, že chlapa si hocikedy nájdem iného, to by som v podstate nejaký vzťah ani nemohla brať vážne. No a súrodenca by som asi ani ja neuprednostnila (chudáci naši súrodenci:D) a tiež asi najskôr muža by som zachránila, no ale záleží to od tých vzťahov...
A v tom aute by som zachránila kravu:D

lost

Ale myslim ze kazdy by spravil vsetko mozne preto, aby zachranil kazdeho :)

a ak vidim ze sa na ne ruti auto, najradsej by som sa pouzil ako deformacna zona, tym padom zachranil kazdeho..

a ja by som mal svoj vytuzeny pokoj. (plus by som bol hrdina !! :D hahaa)

lost

atm

hej :D sorry :P ale ked si to tak napisal, to provokovalo aby som bol prvy :D

btw, krava by ho pripucila cize ani jedneho :)

ale ak to beriem chladne, nevidim dovod preco by som nemal napisat koho skor :) konieckoncov v realite to moze byt ine, resp. podla tohto by som sa snazil to urobit :)

neviem preco, resp viem ale to je irelevantne. kazdopadne, zakaldatelka temy chcela nazor, tak som ju chcel potesit :)

lost

Mozno zalezi od jednotliveho vztahu surodencov a manzelov..
Niekto ma mizerne manzelstvo - tak mu to vlastne prospeje :D taka tragedia
niekto ma zas podpriemerny vztah s rodinou, cize vklada svoje nadeje do partnera..
asi preto neexistuje univerzalna odpoved :)

noveho brata si sice nenajdem, to je pravda, no zase s manzelkou sa sklada slub "az nas smrt nerozdeli" :)

plus, pride mi trochu divne brat to tak "ale co, najdem si dalsiu manzelku" :D (ako teraz nemyslim nic proti tebe marakuja, ale vseobecne na ten nazor :) ) .. pride mi to take "ako tovar" ... ale zas na druhu stranu, surodenca fakt nenajdem dalsieho :) (teda ak vylucime nejakeho skryteho/nevlastneho :) )

ale mozno ma raz realita nauci a zmenim nazor :)