Napadla ma taká otázka, na ktorú bude asi ťažko odpovedať, keďže nikto nevie, ako by sa v takej situácií zachoval, ale čisto teoreticky. Ak by sa stala nejaká nehoda, alebo niečo také, a mohli by ste zachrániť buď svojho manžela (priateľa), alebo svojho súrodenca (poprípade rodiča). Čo by ste urobili?
Vaša voľba
tak si predstav, že nemáš zbraň, čo teraz?
Zastrelim sa a tak budeme vsetci spolu :D
taký nejaký balíček som si chcela kúpiť, ale nejak z toho padlo /asi kvôli možnosti jeho využitia/ ... ale inač v skutočnosti ja som dosť veľký sraľo :D, tak ja by som sa asi od toho lietadla ani nepohla, hlavne ne v noci :D
bezne nie :) ale poznam ludi co maju dost jedla v aute na 3 dni (na hlavu) ...
je to ista forma poistenia sa :)
a ti co take nemaju ich volaju paranoici :P :D
napr toto moze zachranit zivot (na vylete)
tak bežne so sebou do lietadla, auta alebo kde, neberieme veľké zásoby jedla a vody /na niekoľko dni/ hmm? a myslíte, že môže dôjsť až k tomu, že človek od hladu /ak by bol sám, a nemal čo jesť/ začal jesť sám seba?
tak ci odidem z miesta havarky zavisi hlavne asi od toho ci mam co jest a pit a na ako dlho
larvy jest asi radsej nebudem :)
tak na ostrove nie. Tam by si si postavil domček z palmových listov a tak, ako ten film Modra lagúna, alebo ako sa volal...raj na zemi
no možno tvoj pes, žeby sa nepovedalo... No ale kým by sa začali čudovať že sa dlho neozývaš a zdalo sa im to divné, boh vie kedy by to ohlásili a toľko dni čakať na mieste? ja by som skôr asi niečo podnikla