Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vaša voľba

Príspevok v téme: Vaša voľba
marakuja

Napadla ma taká otázka, na ktorú bude asi ťažko odpovedať, keďže nikto nevie, ako by sa v takej situácií zachoval, ale čisto teoreticky. Ak by sa stala nejaká nehoda, alebo niečo také, a mohli by ste zachrániť buď svojho manžela (priateľa), alebo svojho súrodenca (poprípade rodiča). Čo by ste urobili?

lost

nie nie, tam nic nebolo, boli to len zamrznute andy :)

ale inac hej, viem to discovery mam pre-pre-pre-pozerane :D

i ked, to by som musel byt INAK hladny, aby som take veci jedol , ake napr ten bear grylls :D

marakuja

jedol by si lesné plody, huby, chrobáky.. Veď na discovery chodí taký program, že Ako prežiť, a furt sa niekde inde nachádza a snaží sa dostať do nejakého cieľa, bez všetkého proste. Treba to pozerať

lost

jo! aky som zrazu stastny ze nemam na sebe takmer ziadny tuk alebo maso :D:D

ale vtip je v tom, ze treba ho zjest skor ako vam zaludok potrebu odmietne..

neraz sa zaznamenal pripad, ked clovek strateny v lese zabil sojho psa, lenze neprijal potravu - bolo na to uz neskoro (eventualne bol len par KM od nejakeho osadnika, a prezil, ale psa zabil a bevyuzil)

cize to je este drsnejsie rozhodnutie.. aby som z toho mal uzitok, musim ich obetovat skor ako isty "casovy bod" .. ale co ak ma o minutu potom niekto zachrani? krute co ? :)

marakuja

leonberger je ešte väčší pes. Tak môžme pridať k adeptom koho skôr zachrániť /zjesť/ aj psa keď ste tak nenápadne začali o ňom rozprávať. Ale ja by som si fakt vybrala toho najobjemnejšieho. Čo máš z toho, že obkušeš nejakého čo je kosť a koža? Jemu spôsobíš bolesti, a ty sa nenaješ :D

jajka001_

nám v petržke :))
no mne to pripadá také isté. videl si ake to je velke ked je to dospele? sak je to jak maly kon. krát dva. a daj to dozadu v aute.
a su aj vacsie plemena