Napadla ma taká otázka, na ktorú bude asi ťažko odpovedať, keďže nikto nevie, ako by sa v takej situácií zachoval, ale čisto teoreticky. Ak by sa stala nejaká nehoda, alebo niečo také, a mohli by ste zachrániť buď svojho manžela (priateľa), alebo svojho súrodenca (poprípade rodiča). Čo by ste urobili?
Vaša voľba
www.youtube.com
to je bear grylls:) proste borec, co dodat:)
mmmm chrobačiky, larvičky mnamky:)
jedol by si lesné plody, huby, chrobáky.. Veď na discovery chodí taký program, že Ako prežiť, a furt sa niekde inde nachádza a snaží sa dostať do nejakého cieľa, bez všetkého proste. Treba to pozerať
eskimaci zabijali svojich psov ked zabludili, aby si ohriali ruky
jo! aky som zrazu stastny ze nemam na sebe takmer ziadny tuk alebo maso :D:D
ale vtip je v tom, ze treba ho zjest skor ako vam zaludok potrebu odmietne..
neraz sa zaznamenal pripad, ked clovek strateny v lese zabil sojho psa, lenze neprijal potravu - bolo na to uz neskoro (eventualne bol len par KM od nejakeho osadnika, a prezil, ale psa zabil a bevyuzil)
cize to je este drsnejsie rozhodnutie.. aby som z toho mal uzitok, musim ich obetovat skor ako isty "casovy bod" .. ale co ak ma o minutu potom niekto zachrani? krute co ? :)
leonberger je ešte väčší pes. Tak môžme pridať k adeptom koho skôr zachrániť /zjesť/ aj psa keď ste tak nenápadne začali o ňom rozprávať. Ale ja by som si fakt vybrala toho najobjemnejšieho. Čo máš z toho, že obkušeš nejakého čo je kosť a koža? Jemu spôsobíš bolesti, a ty sa nenaješ :D
inak ved su krajiny kde je bezne vozit vzadu v kufri zeny
a v buse slepice
:))
mne ta krava divna neprišla :)
nám v petržke :))
no mne to pripadá také isté. videl si ake to je velke ked je to dospele? sak je to jak maly kon. krát dva. a daj to dozadu v aute.
a su aj vacsie plemena