gravitida a fenka

Príspevok v téme: gravitida a fenka
janka

Nedavno som pocula, ze ak chovate doma fenku, alebo zajaca nepodari sa vam otehotniet, resp. je problem, vraj kvoli ich hormonom. Mam 25 r., zatial mam problem s otehotnenim, tak sme sa rozhodli, ze si zaopatrime psika, kvoli psychickej pohode. Chcela by som fenku Yorkshirskeho terriera, no po tej sprave, neviem. Vraj je to nebezpecne hlavne ak je tehotenstvo pozitivne a caka sa dievcatko. Prosim ak nieco o tom viete, napiste mi prosim.

dada

DOBRA RADA,TREBA SA DAT VYSETRIT DOBRYM PSYCHIATROM A TEHOTENSTVO SA DOSTAVI.ALEBO SEBA A MANZELA, ALE URCITE NA PRICINE NEBUDE PES

hmmmmmm

ja som od malicka vyrastala vo zverinci same psy a takto a absolutne ziadnu alergiu nemam ani nic.takze aj dietatko by naozaj malo vyrastat s nejakym zvieratkom

helca64

A este by som chcela odpovedat wwwww,ze ak by niekto vzal ster psovy zo srsti a hocikomu z ruk, bol by zhrozeny kde toho bordelu je viac.Takze fuj ludia umyvajte si viac ruky.

helca64

Psa mam budem mat asi po cely zivot.Mala som ho aj pred tym ako som otehotnela.Kazdy veterinar Vam potvrdi, ze ak psa chovate doma pravidelne odcervujete,pes je ockovany a odblseny ziadne riziko nehrozi.Tehotna zena moze prist ale o babetko kvoly toxoplazmoze,ktoru viac prenasaju macky ako psi aj ked riziko tam je,ale len v tom pripade ak sa o psa veterinarne nestarate.Dokonca ak sa Vam narodi babetko a vy budete mat psa dieta si uz od malicka zvykne a nebude alergicke.Takze ja Vam radim urcite psa je to krasny pocit ze Vas ma niekto rad viac ako sam seba ludia nevedia poskytnut to co vam celej rodine da psik ktori Vas miluje.

dada

...a keby ste vedeli co sa vsetko skryva v hlavach takto zmyslajucich ludi...bali by ste sa viac ich ako parazitov od psika ...

wwwww

Keby ste vedeli, co vsetko sa skryva v srsti zvierat a podobne, domace zvierata by ste nemali doma vobec, nieto este pocas tehotenstva. Fuj.

marionnet

ahojte studujem veterinu a naozaj sa cudujem ake bludy sa dozvedam urcite psik aspon psychicky zdvihne naladu a naozaj neovplyvnuje otehotnenie ani jeho priebeh.tak drzim palce pri vybere