Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gravitida a fenka

Príspevok v téme: gravitida a fenka
janka

Nedavno som pocula, ze ak chovate doma fenku, alebo zajaca nepodari sa vam otehotniet, resp. je problem, vraj kvoli ich hormonom. Mam 25 r., zatial mam problem s otehotnenim, tak sme sa rozhodli, ze si zaopatrime psika, kvoli psychickej pohode. Chcela by som fenku Yorkshirskeho terriera, no po tej sprave, neviem. Vraj je to nebezpecne hlavne ak je tehotenstvo pozitivne a caka sa dievcatko. Prosim ak nieco o tom viete, napiste mi prosim.

sonulka

Co sa vam stalo? Prosim vas... to s tym vobec nesuvisi, to moze byt od maciek toxoplazma a od skrecka zlateho zapal mozg. blan ale ked ho uz mate minimalne 3 mesiace pred otehotnenym tak nic nehrozi. Staci pravidelne odcervovanie... Radim ti kup si ho, bude ti dobrym spoocnikom

sjella

no.. viem ze tehotna zena by nemala velmi byt v blizkosti maciek.. co sa tyka psov.. neviem.. podla mna to nesuvisi s problemom s otehotnenim. skor potom, ked je zena tehotna by sa mala mackam a psom vyhybat.. ale ak mate tieto problemy uz dlhsie (s otehotnenim),asi by som toho psa radsej nekupovala Ale, to je len moj nazor. ja by som si domace zvieratko v takomto pripade (ked uz pre nic ine, tak len pre istotu)nekupovala...lepsie by asi bolo poradit sa s odbornikom, doktorom. prajem vela stastia.