Bratranec a sestranica, je to incest?

Príspevok v téme: Bratranec a sestranica, je to incest?
niccol

bratranec a sesternica sa nikdy nepoznali vydeli sa po 18 rokoch a bum laska ako hrom !su spolu vyse 2 rokov a nevedia si bez seba predstavit zivot ...bojuju za svoju lasku..na jednej strane jedny rodicia to chapu alebo lepsie povedane je to tvoj zivot na druhej strane druhy rodiacia strpucuju zivot vyhraskami ... je mozne mat takyto vztah bez akehokolvek strachu ???je to trestne? alebo nie ...mam precitanych vela prispevkov ze su 100 ludi takto zosobasenych a maju deti ...viem riziko s detmi tam je ...moze sa teda sesternica s bratrancom zobrat pls o odpovede dakujem ....

Jill

Niccol, kasli na nich, nikto z nich ti jest neda...a okrem toho ani netusia, ze kolko ludi okolo nich takto zije alebo aspon niekedy malo vztah s bratrancom/sesternicou, ja sama som bola tiez prekvapena

3nttt

Ing.RNDr.PhD -- cize ak nemam trtkat s najblizsou rodinou tak mam trkat sama so sebou?a ty mi tu hovor nieco o logike :DDD

Rebeka12

Nikol,prave na vianoce sme mali s muzom na "pretrase"takuto temu ,ale o pakistancoch.Tam to ani inak neni,len bratanci si musia brat sesternice a naopak,a funguju.Moj muz ma v Taliansku kolegov z tejto krajiny,vie to prave od nich,zo zdroja.Comu som sa teda riadne cudovala,takze asi tolko k tvojej teme.

Ing.RNDr.PhD

3nttt ty radsej odid zit do jaskyne, aby si nenarusal vztahy a nikto nenarusal tvoje kruhy, aby tvoja logika mala svaty pokoj a aby sa netryznila riesenim doslova matematickych, genealogickych a inich vztahov, tam mozes pokojne rozjimat a trtkat sam zo sebou

3nttt

prepac ale je to cele divne.okrem toho ze moze byt velky problem v genetike si treba uvedomit ako narusite aj rodinne vztahy.kedze vy ste bratranec-sesternica tak vasi rodicia su surodenci...a teraz?suredenci budu svokrovci? teta bude svokra?vase deti budu mat sesternice a bratrancov s vasimi sesternicami a bratrancami...cele zle...

renulienka

niccol je mozno cigoska

to sa da este chapat ale u bielych toto snad nerhrozi aby sa mrdala rodina to uz kde sme?