Da sa to? Dokaze clovek milovat toho druheho bez toho, aby sa ho snazil menit, vycital mu nedostatky ci fyzicke alebo povahove? Mam 20, a zivot mam poznaceny chorym srdcom a jazvou cez cely hrudnik. S jazvou som sa naucila zit, nehnusi sa mi, pozeram sa na to, ako na nieco, co mi ukazuje, ze som tu nemusela byt. Ale co chlapi? Dokaze chlap milovat aj dievca, ktore nieje dokanale? Ktoreho telo je poznacene jazvou a je chore? Existuje vobec este nejaky chlap, ktory je normalny a nepozera sa iba na tu fyzicku stranku? Kvoli mojej jazve a chorobe sa bojim nadviazat normalny vztah. Neviem ako zacat tu temu, ako mu to povedat, aby sa na mna nepozeral inac ako doteraz, aby vo mne nevidel choreho cloveka, ale toho, ktoreho miluje. Moje doterajsie vztahy boli iba kratke, kde som sa k tejto teme radsej ani neodvazila posunut.. Co vy na to? Da sa to?
Milovat cloveka aj s jazvou na tele ?
myslim ze je to nepodstatne, pokial ta ten clovek ozaj lubi, jazva nevadi. vadi to len tym typom co idu po peknom tele a nejde im o človeka, a takeho partnera ty nepotrebuješ.
jezis. ved to je sexy ;)