Milovat cloveka aj s jazvou na tele ?

Príspevok v téme: Milovat cloveka aj s jazvou na tele ?
dreamland

Da sa to? Dokaze clovek milovat toho druheho bez toho, aby sa ho snazil menit, vycital mu nedostatky ci fyzicke alebo povahove? Mam 20, a zivot mam poznaceny chorym srdcom a jazvou cez cely hrudnik. S jazvou som sa naucila zit, nehnusi sa mi, pozeram sa na to, ako na nieco, co mi ukazuje, ze som tu nemusela byt. Ale co chlapi? Dokaze chlap milovat aj dievca, ktore nieje dokanale? Ktoreho telo je poznacene jazvou a je chore? Existuje vobec este nejaky chlap, ktory je normalny a nepozera sa iba na tu fyzicku stranku? Kvoli mojej jazve a chorobe sa bojim nadviazat normalny vztah. Neviem ako zacat tu temu, ako mu to povedat, aby sa na mna nepozeral inac ako doteraz, aby vo mne nevidel choreho cloveka, ale toho, ktoreho miluje. Moje doterajsie vztahy boli iba kratke, kde som sa k tejto teme radsej ani neodvazila posunut.. Co vy na to? Da sa to?

dreamland

No k jazve som sa vyjadrila. Ja ju nepovazujem za nic zle a odpudzujuce. Beriem to ako nieco, co mi pripomina, ze som tu a zvladla to a zijem dalej. Nemala som v umysle budit dojem, ze mam problem s tym, mna len obcas prepadne ten strach ake to bude, ked pride normalny vztah. Ci to ten druhy zoberie ako normalnu vec alebo nie.

zewa

Ja si myslim, ze s tym mas skor problem ty, ako by s tym mal problem niekto iny. Tiez mam pomerne velku jazvu na bruchu a nikdy ma nenapadlo sa takto na to pozerat. Mam krasny dlhorocny vztah a nikdy som nemala problem ani predtym si najst priatela.
Takze. Podme sa na to pozriet z tvojej strany. Co pre teba ta jazva znamena?

dadboy

Zaujimave ze same zeny tu iba pisu. Ziadny chlap sa neozve, lebo vacsina hlada sexy telo a nie nedokonale nechcu. A jazva sa mozno niekomu zda sexy, no niekomu nemusi a utesovat ju tym, ze taka a taka si nasla a bola horise na tom. Ak sa bojis, ze budes sama, plasticke operacie existuju.

aisha5

Pre inteligentneho cloveka jazva nebude podstatna. Ten ta bude milovat taku aka si. Takze sa nemusis bat ako ine baby, ze natrafis na primitiva, ktoremu ide len o tvoje telo a uzivat si...

dreamland

Asi ano, pozeram sa mozno na to trochu viac ciernejsie ako je potrebne. A dakujem Vam za Vase nazory, fakt si ich cenim:)Len obcas ma napadne aj to ako dovod, ze ake to bude casom, hlavne, ked sa mi kazdym rokom horsi stav. Preto som taka pesimsitickejsia v tom a svojim sposobom sa bojim, ze ten moj pravy nepride.

delphia

charakternemu cloveku ziadna jazva nevadi. a dokonca ani ti ju nie je vidiet, iba ak sa vyzlecies. poznam mladu babu, ktora bola v detstve popalena a stopy ma uz dozivotne o.i. aj na tvari. vydala sa a maju aj deticky ;)

bibba

tolko ludi je samych aj bez takych jaziev ;) nahodou mne by to pripadalo atraktivne, ze si to nemala lahke v zivote a podobne... neviem. asi sa nato pozeram inak ako ty ;)

jajka001_

ak ta bude lubit, bude lubit aj tu jazvu...kvoli tebe, lebo je jedinecna ako si aj ty.treba stretnut toho praveho

dreamland

Holka som :) Sexy? Neviem, no niektore jazvy mozno su, ale ked ti zdobi telo jazva od krku az po pupok, tak uz to kus inac asi clovek vnima a ma obavy, ci to nieje jeden z dovodov preco je sam.