neskutocna ziarlivost

Príspevok v téme: neskutocna ziarlivost
ziarlivka

ahojte...tak v skratke,mam ozaj uzastny,krasny vztah.No som povahy,ziarlivej povahy.Priznam sa,ze obcas ziarlim aj na vlastnu sestru mojho priatela :( dnes bol ten dalsi problem....bola som s priatelom vo fitku,a on sa prihovoril jednej slecne,ktoru obaj pozname,no ale proste ona tam mala svoje decka a on sa jej isiel nukat ze jej posle recepty pre mal a tak...ja som mala take tlaky,no neskutocne...o to na mne potom uz videl ta si klakol ku mne ale ja som povedala ze som si prisla zacvicit a nie vykecavat sa.Na to sa on z v podstate ako keby urazil,a zlaty klinec bolo ked ta slecna -matka tych deti povedala priatelovi nech jej pride pomoct odcvicit hrudnik...ako nedotykal sa jej,stal za nou a daval pozor na cinku....ta zensa vedela ze mi spol chodime... teraz ja ako debil som mu chcela ,,prepacit,, alebo ako to nazvat aby sme sa opat dali do normalnej konverzacie ale teraz je on tay podrazdeny,ako keby som mu liezla na nervy,co je dost mozne a necudujem sa:( aky mate na to nazor vy????

ako sa mozem vhnut takemu ziarliveniu ?:(

alenka_maxova

:D pochybujem, ze by to ona casom pochopila. Trva to uz cca rok a pol. No co, dievca ma vydrz. Ale dakujem za povzbudenie :)

3nttt

ako tazko sa ku tomu vyjadruje kedze neviem presne ake vztahy tam su a ake boli. ale aj tak to musi byt strasne neprijemne.mne by to urcite bolo. tak sa drz :) sak baba urcite casom pochopi :)

alenka_maxova

3nttt, ta jeho byvala je neskutocna. Kebyze sa dalo, ona normalne k nim doteraz chodi na navstevu...Priatelova mamina sa casto za nou zastavi v praci, ale to je este oka. Nevadi mi to, pokial to nerobi sam priatel. Bohuzial uz aj to bolo, ale to som razatne zakazala....A pritom to bola obycajna, taka ta prva pubertacka laska. Som ale rada, ze vidim nazory aj inych ludi, dakujem, pomohlo mi to :)

3nttt

alenka_maxova - podla mna by sa mal s tvojou buducou svokrusou porozpravat tvoj drahy.je to naozaj take divne.ja si neviem predstavit ze by sme sa z drahym rozisli a on uz ma dalsiu a ja budem ku jeho rodicom chodit na navstevy.ved to je divne.no u nas by to az take divne nebolo kedze sme manzelia ale inak...divne...
a divim sa ze ta nazivaju ziarlivkou kedze to takto slusne prekusavas.ja by som asi prekusala/rozkusala ju...

alenka_maxova

prispela som s touto mojou skusenostou do tejto temy preto, lebo i ja som bola oznacovana za ziarlivku...Pritom som sa citila velmi ukrivdena a ponizena...Slovo ziarlivka neznasam a ked ma kvoli tejto zalezitosti nou ktosi oznacoval, citila som sa moc zle..

alenka_maxova

Zanetka, ale oni nas praveze velmi respektuju, vedia, ze sme zasnubeni. Len jeho mamina je takej povahy, ze chce byt s kazdym zadobre a podobne. A samozrejme, nehovori o tej byvalke predo mnou stale, to zas nie. Ale vzdy ked cosi povie, len si potvrdim nazor, ze to dievca je este stale "nevyliecene" zo vztahu s mojim priatelom. Ja si bohuzial odmietam kvoli tomu sadnut s priatelovou maminou a povedat jej k tomu svoj nazor, pretoze je to dospela osoba a vie co robi. A ja som taka, ze ja necham kazdeho, nech si robi co chce. Nebudem predsa "rozkazovat" zene, ktora mi obcas navari a u ktorej obcas prespim, ze s kym sa ma stretavat a s kym nie...bolo by to predsa len odo mna opovazlive.

Žaneta333

ladida tak to ti potom len gratulujem, že si sa cez minulosť jednoducho preniesla a nestrkala nepríjemné zážitky do nového vzťahu - neskôr manželstva.
Ja ti poviem že ja mám oca, ktorý roky podvádzal a myslím že dodnes podvádza moju mamu,takže preto je môj názor aj tak taký že dôveru ale preveruj.
Moja mama tiež nikdy na oca nežiarlila, ona je úžastná, veľa chlapov by ju hneď bralo, veď vyzerá ako moja sestra,a je veľmi dobrá žena, preto ja si myslím - že nezáleží na tom či žena žiarli nežiarli, upodozrieva - neupodozrieva, je hysterka - nie je, proste nech je žena aká chce, ak raz chlap miluje a žene rozumie a berie ju s jej všetkými chybami a kladmi tak potom je fakt len a len na chlapovi či ju podvedie alebo nie.

Alenka Maxová ja by som sa normálne porozprávala s priateľovou mamou. Prečo jej narovinu nepovieš: neviem ako ju oslovuješ,,,ale ja by som povedala že ma to nezaujíma a že nech to nerozpráva lebo to asi celé neskončí dobre.A keď jej záleží na vlastnom synovi tak nech na sebe tá pani popracuje.
Teda neviem či by si sa uspokojila s tým aby o nej nehovorili aspoň pred tebou.
Lebo to že sa stretávajú ty asi neovplyvníš. Len škoda že jeho rodina nemá dosť rozumu nato, aby trošku brali ohľad na svojho syna a jeho terajšiu priateľku a rešpektovali vás ako pár.

alenka_maxova

tak uprimne, ja som nemala nic proti, ved kazdy sa moze stretavat s kym chce. No to len dovtedy, kym som sa nedozvedela iste veci a potom aj na vlastne oci nevidela, ako su vsetci s jeho byvalkou zadobre. Pritom vsetci vedeli, ze Ona este nie je z toho vztahu "vyliecena". Ale co mam urobit? Zakazat dospelym ludom, aby sa nebavili s emocionalne labilnou dievcinou, lebo by sa zakazdym rozplakala? Nie, kaslem na to. Prvorady je u mne priatel, ten sa s nou nestretava a to je hlavne.

3nttt

alenka_maxova ---tak ale to je trosku o niecom inom.toto by nebolo prijemne nikomu. to uz nieje ani tak o ziarleni.

alenka_maxova

ja som prvy raz v zivote ziarlila, ked mi zacali byt vo vztahu iste veci zamlcovane. Nebavilo ma byt prosto tou, ktora vzdy musi vsetko chapat, ktora vzdy len veri a v skutoncosti sa kadeco deje za jej chrbtom. Priatel sa rozisiel s byvalkou a cela jeho rodina sa doteraz s nou stretava...A este mi jeho mama o nej rozprava, ze ako sa ma...Trosku nefer voci mne. Ale hold, naucila som sa to ignorovat. Dolezite je, ze priatel s nou uz nic nema