neskutocna ziarlivost

Príspevok v téme: neskutocna ziarlivost
ziarlivka

ahojte...tak v skratke,mam ozaj uzastny,krasny vztah.No som povahy,ziarlivej povahy.Priznam sa,ze obcas ziarlim aj na vlastnu sestru mojho priatela :( dnes bol ten dalsi problem....bola som s priatelom vo fitku,a on sa prihovoril jednej slecne,ktoru obaj pozname,no ale proste ona tam mala svoje decka a on sa jej isiel nukat ze jej posle recepty pre mal a tak...ja som mala take tlaky,no neskutocne...o to na mne potom uz videl ta si klakol ku mne ale ja som povedala ze som si prisla zacvicit a nie vykecavat sa.Na to sa on z v podstate ako keby urazil,a zlaty klinec bolo ked ta slecna -matka tych deti povedala priatelovi nech jej pride pomoct odcvicit hrudnik...ako nedotykal sa jej,stal za nou a daval pozor na cinku....ta zensa vedela ze mi spol chodime... teraz ja ako debil som mu chcela ,,prepacit,, alebo ako to nazvat aby sme sa opat dali do normalnej konverzacie ale teraz je on tay podrazdeny,ako keby som mu liezla na nervy,co je dost mozne a necudujem sa:( aky mate na to nazor vy????

ako sa mozem vhnut takemu ziarliveniu ?:(

ladida

zaneta,ty si zas rozosmiala mna!si predstav,ze ja som chodila roky s partnerom,ktory mi zahol niekolkokrat a tak som sa s nim jednoducho rozisla,ale to neznamena,ze sa budem teraz zozierat!svojmu manzelovi doverujem plne a ak ma raz sklame,tak ma to bude trapit potom,nervovanim sa dopredu ho k tomu maximalne tak dozeniem,kto by bol stastny s nafucanou hysterickou osobou?ja proste neziarlim.som pekna a inteligentna zena a moj muz si ma vazi a ma ma rad.presli sme tazkym obdobim a sme nie len manzelia,ale aj najlepsi priatelia a zlomyselne poznamky ma naozaj netrapia:)

Fidelity

ja som 7 rokov verila a dôverovala, nikdy ani nezapochybovala a k čomu mi to bolo dobré? :D iba k tomu, že ma podviedol, bohviekoľkokrát :D
dnes tomu, aká som bola, hovorím naivná.. a teraz som.. asi skôr priposratá, než žiarlivá :D

Žaneta333

inak hrozne sa smejem na tom keď vidim ako tu niektore píšu, že na svojho muža nežiarlia, že ani nikdy nežiarlili, že je veľmi pekný aj ženám sa páči a že on je verný:D pane bože!
ja poznam neurekom veľa chlapov čo sú akože verný a pred ženou pod papučou nenormálne ale pritom im tak hrozne zahýbajú že tie ženy keby sa to dozvedeli, tak buď by sa rovno zavreli do rakvy a pod zem umrieť alebo hneď by išli dobrovoľne samé na psychiatriu.
Píšem len to čo vidím v realite, takže toľko k tomu.

Žaneta333

ziarlivka
nemyslim si že si žiarliva, tvoj frajer je debil keď jej vôbec pomohol odcvičiť ten "hrudnik" , ta žena vie prečo to robi, prečo si tam nezavola mužička alebo sa proste radšej doma nestara o deti?
a prečo by sa jej mal on núkať že jej pošle nejaké recepty? je toho plný net, takže nech ju nebalí a ešte pred tebou ale nech si ta krava sadne pred net a nech hľada!!!!
a čo že je medzi vami taký rozdiel? ja keď som s mojím začínala mala som 17 a on 25 a tiež mal a má iné problémy hlavne náročnú prácu, ale vždy sú tie probléme NAŠE, a ja som ta prvoradá, vždy sa zaujíma o to ako sa mi už po strednej darí v práci a nemá za potreby vôbec nejaké kamošky mať!
Nechapem to! je toľko žien čo sa tak krásne obetuje pre chlapa ale chlapov čo sú taký je ako ....diamantov u bezdomovca.
Pevne nervy.

ladida

:-D ja sa priznam,ja to nechapem!v zivote som neziarlila a to mam krasneho muza doma,aj sa velmi paci zenam,ale so mnou to nejak nehybe! ved predsa s nim nemozete byt 24 hod denne a kontrolovat,kam pozera!no a inak co na tom,ked kukne inej zene na kozy alebo na rit,ked je pekna,aj ja sama sa obzriem:) ved to predsa nic neznamena!

miauu

porazilo by ma :D aby sa kukal nejakej zenskej na hrudnik jak si zatial dviha cinku...priznavam tiez ziarlim ale mam na to dovod

ladida

vsetky ziarlive zeny,asi je dolezite sa zamysliet nad dovodom,preco ziarlite.je vas partner clovek,ktoremu nemozete doverovat?ak ano,tak si treba balit kufre a utekat co najdalej!ak nie je problem v nom,tak asi nemate doveru same v seba a neverite,ze by ste mu mohla stacit..to je podla mna horsi pripad,nie je nic horsie ako dochramane sebavedomie.ziarlivost nie je nic ine ako neistota.a teda priznam sa,pre mna je ziarlivost dos odpudiva,ziarlivy partner by u mna velmi rychlo skoncil.

alenca191919

Či chceš či nie, chlapi sa občas obzrú za inou, no netreba v tom vždy hladať niečo viac ako len pohľad.
A partnerovi treba doverovat, ak mu nedoverujes tak načo to je potom dobré?
;)

lentilkaaa

jajka...mas pravdu...ale robit si hlavu zo vsetkych zien co mi len prejdu okolo chlapa...tak by som bola na nervy...
a ked chce niekto podviest podvedie tak ci tak nech partner/ka akolvek dava pozor