Mam frajerku ja ju lubim velmi alle ona newiem ci ties lebo ked si piseme caz net. tak vyzera to ako by som otravoval.Alle ked sme vonku spolu tak cytim za aj ona mna lubi..Co si misliet.Dikiii
Co si mysliet??
brenda - suhlas :) ono je to ovela krajsie, ked si dvaja obcas napisu sms, a potom si hovoria veci ked sa stretnu.
Hentakeho stihaca ako mas ty :DD Sprav nejake mantinely, nedovol mu aby ta hentak kontroloval, lebo zachvilku ti to polezie na nervy a bude problem.
xdanielax
hej to mas pravdu aj moj priatel sa dokaze urazit ak mu na fb dlhsie neodpisem hned mi vypisuje ze kde som preco tam niesom a ked tam niesom vyse 15 minut tak mi uz vola ze kde som.internet a chat je dost zly sposob komunikacie ak si pises z priatelom ci priatelkou lebo vela veci sa chape povecsine len v tom zlom.
Pretože keď ste na nete tak si vypisuje s kamoškami a tebe nestíha odpisovať tak to vyzerá že otravuješ.
fakt, pravopis katastrofalny. neuraz sa, ale kolko mas rokov? a same dvojite w. preco tak devalvujes jazyk? :)
citis, ze ta lubi. nie, ze sa jej pacis? ako dlho sa poznate?
Pri tej gramatike, sa ani niet co divit, ked neodpisuje :)
hehe dost dobre, chalan nikomu nepis, prosim ta! vo vlastnom zaujme :D
Nuz, nepotesim ta.
Neostava ti nic ine, len sa stat homosexualom ...
(alebo dospiet a nehrat sa na "milujem")
Čo si myslieť? Že keď jej píšeš s takou gramatikou tak je z nej znechutená. V osobnom styku to našťastie nevidí.
cYtim to je uz fakt brutalne
no s tvojou gramatikou asi otravis kazdu :)